Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 17. april 2011

Izzy!!

MIN GUD - denne sang - den styrer big time. Den er sgu da totalt fed og smuk og alt muligt andet godt. Den er fantastisk, i hvert fald, og nok den kommende uges yndlingssang! Tjek den her:


WITHIN TEMPTATION
"The Cross"

- BEST SONG OF THE 16th WEEK in 2011!
(I think)
Jeg har intet at sige, udover at jeg gerne vil beklage mig over at mine negle spontant falder af. Hvad fanden er det for noget, altså... Hmpf! Mine tånegle har fandeme deres eget liv, der slet ikke på nogen måde er synkroniseret med resten af kroppen! SKOD!

Oh, wait. Jeg har andre ting, jeg gerne vil sige. Tak til Izzy for at give mig den første kommentar til bloggen efter jeg har sat kommentarboks på! TAK! 

Og så vil jeg gerne sige: Mine krøller sidder perfektus lige nu. Håber at de også gør det i morgen tidlig, når jeg vågner og har sovet på dem - de plejer at blive pænere efter en god nats søvn. Jeg skal tidligt op i morgen og burde gå i seng. Det er godt nok også tidligt at holde fødselsdag klokken 9. Jeg ville nok have valgt klokken 10:30 og lavet det til en brunch eller noget. Men okay. Knægten har selv valgt det, så vi stiller op, smukke som altid, når klokken er 9. Yay!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar