Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 22. april 2011

Kiks? Tørt alternativ

Hold da op, hvor har den sat sig! Det er da ganske utroligt. Min angst for edderkopper er godt nok blusset op og er alt, hvad jeg tænker på i dag. Det lader til, at kiks simpelthen er det eneste, jeg kan spise uden at få dårlige tanker. Det er meget voldsomt. Og inden for 3 døgn, har vi fanget 3 jagtedderkopper. Jeg er temmelig skræmt, vil jeg godt sige. Men jeg har da fået sovet. Jeg sov fra halv ni til halv et. Jeg fik også en helt skør nattesøvn pga René. 

Fakta har åben hele påsken, så jeg skal ned og købe kiks. Så har jeg, hvis den også slår fejl med aftensmaden. Men det er så varmt i dag. Næsten 20 grader. Det er fandeme alligevel varmt, sgu. Lidt for varmt til mig, må jeg nok erkende - men det bliver jo endnu værre, så det nytter da ikke noget at beklage sig over 18 grader. Hehe.


Jeg burde faktisk tage noget tøj på. Men jeg sidder her og tænker "NÆH!" og er ret ligeglad, mens jeg lytter til "The Cross" med Within Temptation. Blah. Jeg skal i øvrigt lige have ringet til min mor! Det vil jeg da gøre med det samme. Det kan være, at hun har fri, endda. Ellers må jeg ringe til hende senere. Det går vel også. 


Forresten blev MOR mægtig glad for de dér tallerkener, vi havde købt til hende. Super!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar