Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 29. april 2011

What to do, what to do....

Folk er irriterende. Virkelig. Jeg er irriteret over alle i dag. Især dem, som anklager andre for ting, som ikke burde være en anklage. Psh. Derudover er jeg træt, men går meget snart en tur. Ned og købe ind. Vi skal ikke have det helt vilde i dag. Men Anders og Dorte kommer, og der skal der købes ind til. Hvorfor de kommer, ved jeg virkelig ikke. Men de er da velkommen. Det håber jeg, at jeg også synes i morgen.

Jeg er meget træt lige nu, og jeg håber at den friske luft vil vække mig lidt mere. Jeg så lige lidt af det kongelige bryllup, I ved, Prince William og Kate Middleton. Ikke fordi jeg som sådan gad, men jeg kedede mig simpelthen så meget. Jeg så frem til, at hun ligesom viste sig og jeg så hendes kjole, jeg så hende også gå op ad kirkegulvet, fordi jeg skulle vise René, at Prince William ligner en på 40 år, og det var lidt svært at vise ham det, da han stod op, fordi Kate var ved at gå ned at gå op ad kirkegulvet - men jeg fik da vist ham den gamle, unge prins. Og så lukkede jeg ned for lortet og satte noget musik på.

MOR skulle muligvis komme i dag, men jeg gætter på nej, for vi har ikke hørt fra hende endnu - og hun er ... glad for det det kongelige halløj, og sidder nok fastspændt til fjernsynet. Så er det unægtelig lidt svært at komme herned. Det gør nu heller ikke så meget, for jeg kan nok ikke magte gæster 2 dage i træk, og Anders og Dorte kommer ved 12-tiden. 

Jeg har snart fødseldag,  og René siger, at jeg skal finde ud af, hvad jeg vil. Det er ret svært. Jeg vil i hvert fald gerne bare være herhjemme. Måske skulle jeg invitere min kusine? Det er sådan lidt traditionsagtigt, efterhånden, at Anja, René og jeg tilbringer  min fødselsdag sammen. Jeg kan også vælge en anden. Eller slet ingen. Jeg ved det ikke. Jeg må i tænkeboks. Jeg overvejer også MOR, som jo var med til Renés fødselsdag, men skal det være middag eller morgenmad? Det ved jeg ikke. Måske frokost. Jeg er totalt clueless. Men Anja arbejder som postbud i Køge og bor i Nykøbing Falster, så hun har kun tid til at være her i en times tid eller halvanden ved aftensmad tid. Katja kan nok heller ikke komme... Så måske jeg skulle invitere MOR til morgenmad, og så kunne vi jo tage ind til svigerforældrene og spise derinde om aftenen? Hmm... Jeg tænker. Jeg skal også lige konferere med René. Hvad vil han? 

Anyhow, så er det nu, jeg går en tur. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar