Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 12. august 2013

Den positive løsning

Jeg var ude i går. En længere tur. Pretty darn proud of myself. Jeg har en ven, som desperat søger en kæreste at dyrke sex med. Han fandt en sød pige, som desværre var aseksuel. Det kunne min ven ikke helt håndtere, så han valgte at slå op. Det kunne pigen ikke helt håndtere, så de fastsatte  en dag og et tidspunkt, men da de skulle til at dyrke sex, fandt min ven ud af, han nok er bøsse.

Jeg har sådan  en lyst til at sove til klokken 11. Men klokken er 12:45. Da jeg vågnede, var klokken faktisk 11, så det gør jo ikke så meget. Jeg stod op og tog mine piller. Og klokken var ikke 11:57, som jeg havde set. Klokken var 07:57. Det var ikke øv. For vækkeuret ringede 07:50, jeg havde bare ikke hørt det. Jeg sådan set heller ikke træt... Det ville blive en hyggesøvn. Så vil jeg hellere snakke med Katja. Det er også så hyggeligt, sådan, sidde og skive mails hele dagen, for vi snakker ikke helt så godt længere  - men på skrift er kemien bare i top!

Meeen... Trætheden er pludselig begyndt at dukke op, her klokken 13:30... Haha... Gotta love it. Næste uge er allerede fyldt ud med af aftaler. Det er i hvert fald for mig. Mandag skal jeg til Sahva ang. støttestrømper, tirsdag skal jeg til hudlæge, og onsdag skal jeg til lægen. Ja. Kvaksalveren. Men mit kaliumtal er tilstadighed for lavt, og man kan dø af det. Lægen kan ikke forklare det, så jeg skal have en henvisning til et hospital, på en medicinsk afdeling, som tager sig af den slags. Men der er omkring 6 måneders ventetid, så jeg er nødt til, sammen med kvaksalveren, hvas vi så skal gøre. Jeg går ud fra, at der ikke kommer et brugbart resultat ud af det. Men jeg vil vælge at være positiv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar