Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 11. august 2013

Pizza, Primal og Edward Norton!

Jeg har bare haft intet at foretage mig her i weekenden indtil videre. I går var inde hos Anna og spise. Det var hyggeligt. Vi bestilte pizza, for det var meningen at vi skulle spise mad fra Shawarma Hus, men de havde lukket grundet ombygning. Derfor bestilte vi pizza.

Det irriterede mig lidt, for de pizzapenge var afsat til en "gave" jeg har lavet til René: En form for pizzabrochure med kun de ting, han plejer at spise, og så er der numre og pris på. Det er meningen at han skal have den på onsdag. Det er vores kærestedag. Tror jeg. Muligvis er det først den 15., men jeg er temmelig sikker på, at det er den 14. august. Normalt ikke noget vi fejrer, men fordi jeg elsker at give gaver, er det en god måde at give hjemmelavede gaver. Så er der april (hans fødselsdag), der er august, september (forlovelse), november(bryllupsdag) og december (jul). Det er sgu da awesome! Plus dem, jeg bare laver spontant. Haha. Rikke 5 år :D

Jeg har lige set en film, "Primal Fear", som jeg så før første gang for mange, mange år siden. Men i dag har jeg set den. Det er sjovt, for Richard Gere står øverst kredit-listen, men man laver vist slet ikke film længere. Det, som er sjovt, er at midt nede i rulleteksterne, med forholdsvis ukendte navne, står Edward Norton. Og havde den film været udgivet i dag, havde hans navn stået øverst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar