Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. august 2013

Mystiske Mustafa og et ødelagt humør (for nu)

Jeg har haft den dårligste oplevelse længe. Virkelig. Min læge valgte at være idiot, og fordi jeg er vred, vil jeg ikke gengive samtalen. Jeg vil dog sige, at magen til inkompetence skal man lede længe efter. Psh!

Og så er der noget mystisk ved Mustafa. Han er simpelthen så flink. Det er ikke det mystiske. Men han er lige kommet til Danmark, dette er hans første lejlighed. Men en anden i opgangen har fået noget andet at vide. Han var tolk mellem USA og Afghanistan.  Men han snakker så dårligt engelsk så selv JEG er bedre end ham. Han er helt stille om dagen, men omkring 22:30 begynder han og hans venner at løbe rundt på trappen og smækker med dørene. Det er da lidt mystisk. Det er nok bare mig. Jeg er ikke vant til al den larm til omkring klokken 1 om natten. Godt jeg normalt først går i seng klokken to.

Øv. Lige nu er jeg slet ikke glad og lykkelig længere. Jeg har sovet siden klokken 15, da vi var hjemme - men jeg har ikke været i godt humør. Lige nu hader jeg mig selv, og jeg hader mit liv. Jamen, tak, Hr. Børresen, for at ødelægge min efterhånden gode og længe eftertragtede lykkelighed. Kvaksalver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar