Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 24. august 2013

Krafthelvede!

Jeg har haft overskud, både fysisk og psykisk, og jeg har været i bad! Jeg har tabt en håndfuld hår. Jeg havde det lidt på fornemmelsen, for jeg synes jeg finder hår allevegne. Men da jeg så den kæmpe bunke hår... Jeg frygtede for, hvordan det ville se ud, når det var redt. Der var umiddelbart ingen knuder, så jeg tabte stort set ingen hår. Men jeg må snart til hudlæge. Så må jeg altså tage en taxa eller noget... Måske kan René køre mig. Men altså... Jeg må bruge den forkerte shampoo... Decubal til sensitiv hovedbund, uden parfume? Kan man få en mere mild shampoo? Råd er velkommen!

Hovedpinen, som jeg havde, da jeg gik i seng i går, er væk. Det er altså også lang tid. Det er først her omkring 10-11 tiden, jeg kan sige mig helt fri for hovedpine. Well, næsten. Men nok til, at den ikke generer mig. Det er sur røv at smerten kommer indefra, for normalt kommer den udefra. Den smerte føles som syle, der bliver hamret ind i mit kranie igen og igen.  Den smerte, jeg har haft de sidste par døgn har været som en alt for stor hjerne, som er presset sammen af en stålskal for at opnå almindelig størrelse. Hm, men altså, hvis smerten kom udefra, kunne man tage en af de der plastic-tørklæder på, som gamle damer altså render rundt med, når de skal beskytte deres nypermanentede, blålige hår. Hvorfor er det, at gamle kvindemennesker altid har blåt hår? Min farmor kan ikke lide at få vand i ørerene, så hun vasker hår én gang hver 2. uge, og hver måned får det "studset", og hver 2. måned får det permanentet. I 50år har hun brugt  "Lock voks" (or so) men man kan ikke få det længere, og hun ligner "en tam vild" hver eneste dag.
Dette er min farmor. Med permanentet, studset og sat hår, dog uden at ligne "en tam vild" - men hun har stadig ikke kunne få Lock Voks. Hun bruger også de dér plastic-tørklæder når det regner. For håret må ikke blive vådt. Hun har i øvrigt en oppustelig tørrehjelm. Så sætter man den i stikkontakten, den puster sig op og tørrer håret og larmer så meget, at hun ikke kan sin telefon.

Kunne det i øvrigt ikke være fedt, hvis jeg ikke var en frys-selv-is luder? Jeg har spist 3 pakker Sun Lolly (30 is) på 2 dage. Jeg kan ikke stoppe, de smager da okay, men følelsen af koldt på min tunge er så lækkert. Isterninger i sodavand kan gøre det samme for mig. Haha. Frys selv is.  Tænkt engang. Det startede da jeg var ganske barn. Det udtryk kan man sagtens bruge, "ganske barn". Lidt som "krafthelvede" i Adams Æbler. Ej, jamen, den film...

Adams æbler
 

 Jeg er lid ked af, at jeg fik aflyst Jonna, men på den anden side kan jeg lige komme helt over alle de her anfald, som - mærkeligt nok - har taget ekstremt hårdt på mig. Især det sidste, det, hvor jeg havde hovedpine i 2 døgn. Det er altså også voldsomt. Men næste lørdag, hvis Jonna kan der, vil jeg forhåbentlig være fit for fight. 

Er der nogensinde nogen, der har hørt om hende, der på én dag, allerede inden klokken halv fire om eftermiddagen, havde skrevet 4 indlæg på samme blog? Hvis ikke, er I "filled in", og kan nu leve i forventning om, at JEG (hvis I ikke gættede det, så var det mig - fnis) kommer til at skrive i hvert fald fald TO indlæg mere, medmindre jeg kan få aflæsset noget på den anden blog. Naaarh.... Der kommer sgu nok to indlæg alligevel - Ha! Better learn!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar