Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 25. august 2013

Planlægning? Can't do without it

GODAFTEN 
alle sammen!

Anna tror, at jeg ikke kan lide hende. Fandens. Hvorfor tror hun det? Ej, okay, i næsten 2 uger har vi kun set hinanden 1 gang, da hun var herinde. Ellers har René været inde hos hende. Selvfølgelig kan jeg lide Anna, altså, hvem kan ikke det?!

Jeg har taget en lur. Mmm... Lige hvad jeg trængte til. Jeg var ederfløjtemende træt! Plus at jeg lige havde fået spist lige en tand for meget aftensmad. Jeg fatter ikke hvordan René kunne indeholde så meget mad. Jeg havde ca. en stor tallerken med ris og karrysovs - og jeg kunne kun indeholde halvdelen. René spiste det hele. Men okay, jeg var ikke specielt sulten, da vi spiste - jeg lavede mad, fordi René var sulten, og jeg ikke var mæt.

Jeg glæder mig sådan til næste år. Jeg har så mange skemaer, jeg skal tage i brug. Jeg elsker skemaer. Jeg sidder og tænker over det næsten hver dag. Hvad jeg kan lave et skema over. Jeg har indtil videre kun fundet på 3 personlige skemaer, hvor vi har hver vores, og så har jeg to fælles. Jeg vil have flere! Flere og flere! Regnskaber over alt, hvad der kan holde regnskaber over. Jeg har pt. over vores økonomi, og der er kommet er, over, hvilke film og spil der er købt. Jeg har skemaer under udvikling. Jeg elsker det. Jeg elsker det lort, jeg kan slet ikke få nok af de skemaer. Det er så cool at lave dem - og det er endnu federe at man rent faktisk husker at udfylde dem. Virkelig cool!

Det er sgu lige før - men kun næsten - at jeg glæder mig mere til 1. januar 2014 end til 1. november 2013 (bryllupsdagen). Er det sygeligt? Det siger René. Haha. Han har sikkert ret. Det plejer han faktisk at have, irriterende nok.

Oh well. 

Sov godt, når I når dertil :)



I øvrigt har René lige skiftet blad på en stiksav, der sad til strøm. Total syg stodder. Det synes han heldigvis også selv. Han kun jo have skåret en finger af ved blot at komme til at trykke på én knap ved et uheld.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar