Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 20. august 2013

Er det ikke bare for latterligt? Tragisk?

Jesus Christ... Det er så latterligt, at jeg bare ikke kan lade være med at udbryde i tragisk latter. Hvorfor? Jeg gik i seng klokken 3 i nat, og sov til lige omkring 13 i dag, mest fordi jeg skulle på potten. Men jeg ventede, i tilfælde af, at jeg skulle få kramper. Jeg sad her i en time. Intet. Rejste mig op. Første skridt, hvorefter jeg falder så lang jeg er. Kom intet til. Bort set fra... min allerede-forvredne ankel. I går kunne jeg mere eller mindre gå. I dag kan jeg så slet ikke gå. Tak skæbne for René! Hvis han ikke havde været her og hjulpet mig rundt, var jeg sgu aldrig kommet afsted!

Jeg elsker eftermiddage som denne. Gemt væk bag mørklægningsgardiner og en enkelt, lille lampe tændt, for at lyse op på skrivebord og keyboard. Et lille glas med kold sodavand, en mobiltelefon der har stopuret tændt, fordi jeg skal have lasagne til frokost, og René skal have millionbøf. Hehe. Det er ikke noget, vi normalt gør, men de var på tilbud, og ingen af os har smagt dem før. Vi ved faktisk ikke engang, om vi gør det rigtigt! Haha. Det er altid spændende med nye ting, ikke? Haha.

Mand, JB er altså en skidegod sanger!!! Jeg er liiiige ved at tro, at han er en bedre sanger end skuespiller. Sorry, JB. Han er så skide cool. Og sammen med KG... De skaber magi. Intet mindre. Jeg kan ikke forstå, at de ikke at større succes end de har. Altså, de er jo kæmpestore, men med ekstra succes kunne de blive de bedste band i verden - og det kunne fandeme være cool! Jeg vil gerne indrømme, at jeg er vild med Pete og Manson, også Gaga, men for fa'en...  They ain't got nothing on D!!!

Anna kommer herind i dag. Cool. Vi hænger ud hver dag, efterhånden. René og Anna er lige gode om det, jeg hænger bare på. Jeg har heller ikke kæmpe lyst i dag, men jeg kan ikke melde afbud hver gang... :S 

Hov! Nu er jeg sgu faldet ind i en plade med Backstreet Boys. Dem har jeg sgu ikke hørt i mange år... Haha. Jeg kan ikke huske hvornår i mit liv jeg har lyttet til den slags, men jeg kan genkende nogen af sangene. Måske har jeg hørt dem blive spillet alt for meget på MTV dengang der rent faktisk var musik på MTV.  Men ellers på VH1.  Jeg har også hørt Take That - men dem kan jeg huske :) Ikke hvornår, præcis, men sådan rundt regnet midt i 1990'erne :P

Men - nu er Anna efterhånden ved at dukke op,og jeg skal jo lige gøre tingene klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar