Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 30. august 2013

Jeg er træt konstant, men sådan er det jo bare

Jeg elsker seriøst "Applause" af Lady Gaga. Sangen er perfekt. Men videoen... Der er noget over den. Den er nøgen, ren, jomfruelig... Den er kunstnerisk, men på en måde så man sidder tilbage og tænker "hvordan et ansigt og intet andet" se så smukt ud. Men hendes ansigt fremstår så rent, så nøgent, som om blomst, der netop er blomstret og står som sit smukkeste, med sine dugfriske kronblade. Andre steder er makeuppen tværet ud, som for at slette noget andet, men det er et stykke film, man kan se igen og igen. Man behøver ikke engang at lytte til sangen, selvom den dog giver noget udefinerbart til filmen.
Lady Gaga, "Applause"

Jeg har fået en mand med masser af smerter. Eller... Jeg har fået en masse smerter og en mand. Jeg ved det ikke. Den medicin, René skal have som erstatning for det, han tager nu, er sygt giftigt, og jeg vil helst ikke have at han tager det. Heldigvis er han enig, og jeg regner med, at han får snakket t med ham lægen hurtigst muligt, for det dér, det går bare ikke.

Jeg har ellers haft en god dag. Jeg har sovet foran min computer. Noget skal man jo lave... Suk. Jeg havde så meget, der skulle ordnes, og så vågner jeg ved at René kommer hjem, og jeg er fuldstændig radbrækket efter at have sovet i siddende stilling. For helvede. Det pisser mig af. Jeg er pissed på mig selv. Giver det mening?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar