Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 25. august 2013

Multitasking... not my thing

Dagen udrinder om små 20 minutter, og jeg har faktisk ikke taget en lur i dag! Cool. I morgen regner jeg med, at jeg forsøger at trække René over at vaske - lidt tøj og lidt sengetøj. Awesome. Vi kan jo ikke bære så meget, når jeg har ondt i anklen. Pis. Men det gør faktisk heller ikke noget :) Vi kan sagtens klare det uden at vaske hele vores arsenal af tøj.

Og jeg har i et stykke tid gået rundt og spekuleret over, hvor min sorte taske er. Den der Ed-noget. Den er nemlig ikke, hvor jeg har placeret den. René må have flyttet den en dag, hvor han har skulle have fat i knæpuderne. De er nemlig stadig derinde, nederste hylde i skabet.

Hvad sker der for min bh? Begge bøjler bryder igennem stoffet samme sted - inden for samme halve time! Jeg tænker - Hvor fa'en er "brystholderen" i det? Jeg hader når mine bh'er går i stykker, men jeg er faktisk begyndt at købe bh'er uden bøjler. Sjovt, for jeg har altid svoret til bøjler. Men lige så langsomt ændrede det sig bare.

Jeg er stadig bekymret for mit voldsomme hårtab da jeg var i bad i dag. Jeg mener... Det var virkelig, virkelig voldsomt. Næsten en hel håndfuld - uglet sammen i en bunke mens håret var vådt, så det ikke skyllede ned i kloakken. Sygt. Drømme om at tænderne falder ud og hårtab... måske har Katja ret i, at jeg er stresset. Jeg ved bare ikke helt over hvad. Men det kan jo være så meget. Det kan ligge lige for, eller det kan være gemt.

Hey, få minutter til søndagen sætter ind! Så må man gerne tro. Ikke nødvendigvis på noget religiøst, men man kan jo starte med at sige "Jeg tror, at min fod gør for ondt til at gå over og vaske om 24 timer, men jeg håber på det" - det er jo at tro. Tro, håb og mere/mindre realitet, alt efter hvilket emne, det er. Nu har klokken ramt midnat, og jeg vil gerne sige: Jeg tror ikke, at jeg nogensinde kommer til at elske et andet menneske så meget, som jeg elsker René, men jeg håber det ikke, for det vil betyde at han ikke længere er i mit liv, og det er ikke noget, jeg bare sådan kan acceptere.

Blogge, e-mails, opvask, wc, madlavning... Multitasking...

Jeg går ikke i seng nu. Men den kommer nu, alligevel:

GODNAT
til jer alle, og 
GOD FEST
til jer, som fester igennem!  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar