Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 6. august 2013

Past på - naboen holder øje

Skægt, faktisk...jeg købte "Up", en plade med Right Said Fred. Ja, faktisk fik jeg den af min mor. På et kassettebånd. Sammen med en rød kasket og et orange stopur. Jeg købte også en lyserød hårdims. Hvornår mon det var? Det var samme år som den plade udkom. Den var stadig populær. "I'm Too Sexy" og "Just Talk Just Kiss" var begge megastore hits. Nå, den er fra 1992, så sølle 12 år var jeg. Det må have været lige inden Guns N' Roses, så. Jeg havde vist også købt en Diddleblok. 

Jeg skulle finde noget på den offentlige side for Danmarks borgere, støder jeg på dette link (fremhævet)
"Anmeld mistanke om snyd" - er det sådan, det er endt? Er det sådan, det bliver fremover? At man bare klikker ind og anmelder sin nabo? Trykker man på linket, kommer man herind:
Det er altså... Jeg synes at det er klamt. Det var sgu ikke sådan i gamle dage. "Dengang far var dreng". Men samfundet udvikler sig, det er klart, og det er jo overvågningssamfund efterhånden. "Efterhånden", ja.

Nå, men det skægge var, at jeg købte "Up" netop på grund af den single, "I'm Too Sexy", og jeg hørte den meget. Så smækkede jeg den i skammekrogen, fordi den var pissedårlig, og i dag kom den frem, efter rundt regnet 20 år. Og pludselig fattede jeg den. Den er jo dybt ironisk. Det har ikke en skid med, at ham dér sangeren følte sig lækker (hvilket han ikke var), det var en parodi på tomhjernede modeller. Det så jeg først her i dag! Haha! Tal lige op at være langtids-opfattende! Christ!

Dette indlæg har stået åbent hele dagen, så al den vrede, jeg havde over at det er så let at anmelde sin nabo og de amerikanske tilstande, vi er ved at surfe ind i, er væk igen, og nu lytter jeg i stedet til "Throw Down" af Tenacious D. My God, I burde høre den sang, hvis I ikke allerede har! Tenacious D - "Throw Down"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar