Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 23. august 2013

Partaayyy! Eller måske i morgen i stedet for?

Hej med-difelidi-følgere!


I ved det. Hvad for en dag, vi - forhåbenligt - har glædet jer til, siden I opdagede den. Opdagede, at den var en realitet.Jeg har personligt glædet mig en hele uge! Nogen vil måske påstå, at den har fået 10 dage for meget på bagen. Men nej. Dette er Fredag d. 23. august 2013. Det er den eneste dag med den titel - både i fortid og fremtid. Der kommer kun én fredag d. 23. august 2013. Og det skal fand'me fejres! Jeg ved endnu ikke helt hvordan. Men det skal nok komme, klokken er jo trods alt ikke særlig meget. Men fest? Yeah, that's gonna happen!

Jeg har stadig sygt ondt i hovedet. Jeg overvejer at ringe til neurologisk ambulatorium, men hvad kan de gøre? Psh! Ingen hjælp at hente nogen steder. Lægen siger "ring til neurologisk", neurologisk siger "kontakt egen læge". Vagtlægen kunne  måske hjælpe - i går! Nu er det for sent. 23 timer og 45 minutter for sent. Nå. Det sgu nok. Jeg da i 4 timer i går uden at dø, så helt slemt er det vist heller ikke. Og jeg har sovet i nat!

Men den der fest kan måske udsættes til lørdag d. 24. august 2013 i stedet?Jeg bliver nødt til at slappe af. Mit hoved værker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar