Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 3. august 2013

Wauw. Bare... Wauw.

Man skulle være et svin hvis man ikke lige kunne gnaske sig igennem en bakke grønne, iskolde, spændstige, stenfri vindruer! Åh... Det kunne jeg virkelig godt bruge lige nu!

Jeg er ved at kløjs i Topform light, når jeg tænker over at der skal morgenmad ned i  maven. Men vi spiser smørebrød hos Anna i dag, men ellers i morgen, og det glæder jeg mig til :) For fa'en hvor er varmt! Mine fremtidsudsigter om dette år, som faldt omkring oktober måned sidste år, holdt bestemt ikke stik :/ Jeg spåede en kølig sommer og solrig vinter.

Hehe...Jeg stod op 07:15 og nu er klokken  09:50 - og jeg sidder og nikker. Jeg er vist rigtig gammel efterhånden. Det er noget skidt. Tænk hvis jeg falder i søvn mens jeg kører bil! Jeg kan risikere at dræbe op til flere personer! Oh nooo! Heldigvis har jeg ikke et kørekort og kommer aldrig til at eje et. Epilepsien spøger.

Pyha, en bakke vindruer er ikke super godt for maven...! De madder, jeg har bestilt i håb om at kunne få spist dem alle, er roastbeef, kamsteg og fiskefilet.


 ***



Wauw.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar