Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 20. april 2012

Fødselsdag! (og badning)

I dag har min far fødselsdag. Han bliver 62 år. Jeg ringer til ham senere, i aften, for at sige tillykke. Jeg har sat René til at lave sin egen morgenmad, for jeg har kramper. Ikke voldsomme kramper. Men kramper. Jeg vil gerne i bad i dag. Helst så jeg kan være færdig 15:30. De der kommuneteam, der kommer for at hjælpe os til selvhjælp,  kommer klokken 16. Jeg har skrevet at jeg har svært ved at komme i bad - men det behøver jo ikke at betyde, at jeg aldrig går i bad. Jeg har svært ved at overskue det. Men jeg kan da godt, selvom det er besværligt.

Jeg er godt nok bombet. Jeg skulle have været ovre at vaske i dag. Men... Jeg sprang over igen i dag. Mest pga. kramper. Men jeg havde ikke lyst, uden René, som sov. Så det hele er lidt noget øv. Jeg har det pissedårligt i dag, sådan, virkelig, men... Ja. Min psykiske tilstand er i bund, og jeg skal til børnefødselsdag i morgen. Ikke optimalt. Men måske er det bedre i morgen. Det kan man jo aldrig vide. Af og til skifter det fra dag til dag.

Jeg tror, at jeg vil forsøge at komme i bad nu. Nemlig kommer med varer i aften - rart. Så kan jeg lave en lækker ret til René og mig. Til jer, der ikke ved det, er Nemlig en online dagligvarebutik. Jeg er utrolig glad for at handle der. Nå, men det var det bad der.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar