Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 17. april 2012

Sår!

Hvordan er det med sårbehandling? Er det noget med saltvand, og så en beskyttende salve? Hvad med saltvand? Er det noget, man selv laver, eller køber man det på apoteket eller i Matas? Hmm... Det må jeg lige finde ud af.

Jeg har ikke ret meget at fortælle lige nu. René og jeg ser en gammel film, som vi begge to nyder rigtig meget. Vi holder bare lige pause, så René kan få trimmet sit hår med den Braun hårklipper, han har købt i dag. Jeg glæder mig vildt meget til at se ham med en ordentlig frisure.

Nå, men... René har fået klippet håret (uuh, han er lækker nu!), filmen er slut og vi venter på, at Renés sovepiller virker. Ang. sårbehandling, har jeg kigget på dem, og der er sårskorpe på de fleste af sårene, men enkelte er stadig lidt "åbne" - så jeg tror ikke, at jeg behøver at bekymre mig. Så måske mere om, hvor store arrene bliver, hvis sårskorpen falder af før tid. Jamen, jeg er jo selv udenom det. Jeg var psykotisk. Jeg skulle have sagt det til René. Det er bare ikke hver gang, jeg tænker på det. Nej. Jeg skal bare lade være med at gøre dumme ting. Så enkelt er det.

Og apropos dumme ting; klokken er halv tre om natten, og jeg skal op omkring klokken 8. Godt kombination, ikke sandt? Christ, altså. Hvor skør har man lov at være. Nu har René jo taget pillen lidt sent pga. filmen, men den plejer at virke indenfor 15-20 minutter. Jeg har faktisk ikke spist særlig meget i dag. Altså, i forhold til mit ædegilde i forgårs. Det var en af de dage, hvor jeg ikke kunne føle mæthed. Nu omkring, føles det som om jeg slet ikke har lyst til maden - men jeg er faktisk bare ikke sulten. Ganske enkelt. Men altså... Jeg skal jo spise noget. Det føles bare som om jeg tvinger mig selv til at spise.

Jeg synes at jeg fået det en smule bedre end den smule bedre, jeg havde fået det efter min sejr (at gå på apoteket og i Kiwi). Så faktisk kan man sige at i stedet for 75% dårligt og 25% godt, så er det måske snarere 60% dårligt og 40% godt. Det er gode odds. Hvis jeg kan komme ned under 50/50 - så er jeg glad. Det kan jeg godt leve med. Hvis bare der ikke er flere dårlige dage end gode. Men det vender snart til det bedre - det ved jeg. "I can feel it in my guts" - hehe.

Men... Nu er klokken endnu tættere på 3, Renés pille er begyndt at virke, og jeg har en vild craving efter vindruer, som jeg har i køleskabet...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar