Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 26. april 2012

ROAR

I'm  begging of you - please don't take my man eventhough you can...

Jeg snakker om BOMI og deres 10 ugers praktik-ting. René vil aldrig komme på benene igen. Og han kan jo ikke komme udenom. Han får det værre og værre. Jeg hader det her. Men altså... Jeg må  jo kontakte en eller anden på BOMI i Køge, hvis René knækker. Hvilken han nok gør inden for den første uge, maks 2, alt efter hvor lang tid han skal arbejde. Damn... Jeg hader virkelig at han skal stå i den her situation. Det ville være så meget bedre, hvis han kunne komme udenom praktikken, men det kan og skal han heller ikke. Så. Sådan bliver det.

Christina og Lone var her, og vi fik talt ud om tingene, og fik samtidig afsluttet det. Der vil i stedet komme nogle mennesker og gøre rent, og vi har fået tilbuddet om en vejleder i psykiatri. Alt det her har jeg vist skrevet.

Et eller andet sted i arkiverne på Kunst, som har heddet så meget andet, ligger der en video med Kelly Clarkson, som jeg finder virkelig cool og livsbekræftende. Den er sådan lidt gggrrroooaaawww - Kelly er sgu alligevel sexet. I hvert fald i den her video. Jeg prøver lige at finde den!



Den er alligevel fed nok, ikke? I betragtning af, hvad hun ellers laver. Hehe. Nå. Klokken er 01:42 - tid til at komme i seng.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar