Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 29. april 2012

Sådan var det - sådan er det

Vi har fået snakket om tingene. Og det, jeg skrev i går, er pjat. "Sådan var det for lang tid siden - sådan er det ikke mer'" - tak til Thomas Helmig for at udtrykke mine følelser. Som hvis han kendte dem i 1988, da "Vejen væk" udkom. Anyhow:  Alt er cool igen.

Jeg rocker til "Chinese Democracy" med Guns N' Roses - det nye Guns, for det gamle blev jo opløst. Mange siger, at det nye Guns er dårligt, og at det kun er Slash der kan det shit. Og ja - Slashs plade er superduperdingdongfed. Men Axl kører ikke videre i det gamle Guns' stil, han har lavet en ny stil, og den er faktisk også superduperdingdongfed. Jeg er vild med den, i hvert fald, og den fortjener langt større kredit, end den har fået.

Fuck, mine strømper strammer! Jeg burde faktisk tage dem af... Det her er sgu da ikke til at holde ud! Så! Nu ser jeg, om det hjælper. Mine ankler er jo også stadig hævede efter faldet i... hmm... var det mandag?

Jeg er ved at varme rundstykker til René, og så valgte jeg at varme et til mig selv også, fordi jeg ellers skal høre på alt muligt hele dagen og aftenen med. I går satte vi af til filmaften, men der var en, der havde brug for at snakke... som så ikke skrev tilbage, så jeg spildte en hel filmaften på at sidde og trykke F5. Sur røv for mig. Men okay; jeg venter gerne, hvis folk har det dårligt, selvom jeg godt nok blev en smule irriteret i går. Jeg kunne dog ikke tillade mig det, eftersom jeg selv var flere timer om at svare. Jeg havde slet ikke set på indbakken. Øv. Men sådan er det jo bare.

I dag skal jeg... Ja, jeg skal faktisk ikke noget. Det lyder rart, ikke? Ren afslapning? Det er det også. Ikke at det er sådan hver dag, bare fordi jeg går hjemme. Renés moster har fødselsdag. TILLYKKE LENE!

Alt for nu.

Out!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar