Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 29. april 2012

Roskilde kommunes termokrus - i rødt!

Okay. Hør her. Jeg vil insistere på, at jeg går i bad mindst hver 2. dag, lægger en enkelt makeup og frem for alt: bruge mine briller! Det er sådan, det bliver. Jeg er træt af at være usoigneret. Jeg vil være smuk og dejlig - hver dag. Det betyder så også, at jeg skal i bad om lidt. Det er første gang, jeg rent faktisk glæder mig til at komme i bad, tror jeg. Haha.

Jeg tager dog ikke makeup på, når vi er nået så langt på dagen. Men efter badet, vil jeg pudse mine briller og smide dem på ansigtet.

Jeg er simpelthen så træt. Har lyst til at gå i seng, men... Ja. Badet først. Jeg kan ikke lide at sove med vådt hår - og så tager fornuften over. Jeg skal ikke sove. Det er snart tid til at lave aftensmad. Tror bare, at jeg bager nogle hvidløgsflutes. Det smager jo også fint nok. Så kan jeg - hvis vi har tomatpure - putte lidt skinke i - som en mini-calzone.  Jeg tjekker sgu lige, hvad vi har i skabet. Jeg kan også sætte en gang gormeh sabzi over - så er den færdig omkring 18:30 - det er vel fint nok. Jeg vil egentlig godt tage et billede af det til min kogebog - men det ser faktisk ikke specielt lækkert ud. Det smager guddommeligt - men det vinder ikke på udseendet. Men jeg kan selvfølgelig prøve at arrangere det, så det ser lækkert ud? Den hakkede spinat er kogt helt ud, krydderiet har gjort det mørkt, og de røde kidneybeans hjælper altså ikke på det. Jeg satser på, at det er noget, der kan bruges - jeg tror faktisk kun at jeg opskriften på kanelsnegle og fødselsdagsboller derinde. Det skal være mere festligt. Mere forskelligt. Når det sådan lige er begyndt at koge, skruer jeg ned, så det bare småkoger/simrer. Og så går jeg i bad.

Nå. Jeg går ikke i bad. For jeg har brugt al min energi på at skrubbe toilettet. Men heldigvis har jeg resten af mit liv til at gå i bad! Halleluja! Egentlig ret længe siden, jeg har lyttet til den... Lige nu lytter jeg til Aerosmith, og jeg havde sådan set tænkt mig, at jeg ville lytte til Marie Key bagefter.

Hvis René ikke havde ligget og sovet, ville jeg lige have kørt en hurtig omgang med støvsugeren. Men det kan jeg gøre, når han vågner. Jeg har dog ikke tænkt mig at vaske gulv. Teknisk set kunne jeg godt, men jeg ved at jeg ikke har energi til det. Man skal ikke sætte sig alt for høje mål, jo. Eller hvad fanden det nu hedder. "Jeg ved, der er en nummer 2, men der er for langt derned" -hehe. Østkyst Hustlers said it.

Maden står derude og simrer, jeg har lavet en champagnesus på sodastreameren, og jeg drikker det af mit Roskilde kommune termokrus, som jeg har fået af Britta (Renés rådgiver) - det er en julegave. De får en lille julegave hvert år, og det her krus var så en af de små julegaver. Nice.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar