Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 28. april 2012

Film, der ikke kan skaffes

Jeg ønsker mig "Stigmata" i fødselsdagsgave. Den er umulig at få fat i her i Danmark. Laserdisken har 1 kopi tilbage, men René siger at det er et dårligt sted at handle. Derfor tror jeg, at jeg vil ønske mig noget andet. Tror, at jeg vil gå ind på Ellos' hjemmeside og se, hvad jeg har lyst til i en overkommelig pris.

Ellers har jeg i dag monsterekstremt ondt i min hofte. Men det skulle jo ske på et tidspunkt. Man kan jo ikke fortsætte på den måde, altså.

Men det er sjovt at have afspilleren på random - jeg hører sange, jeg ikke engang vidste, at vi havde! Det er sgu cool. Jeg er ellers godt tilfreds med alting. Jeg har haft en god nats søvn. Jeg havde en skøn drøm, som jeg har glemt, men da vækkeuret ringede, måtte jeg jo slippe den og stå op. Jeg er lidt urolig fordi Sille ikke har skrevet til mig i 2 dage. Hun har det superdårligt. Jeg vil gerne snakke med hende om det, men det er som om hun har lukket sig inde i en skal. Men hun står alene, 18 år, med et barn, faderen er lige skredet, på trods af, at han friede til hende for nogle måneder siden. Jeg vi enormt gerne være der for hende, men jeg er ikke helt sikker på, at hun vil læsse af på mig, fordi jeg selv har det dårligt. Jeg var jo så smart at fortælle hende det. Dum kan man altid være. For helvede... Mine muskler på højre side gør fandeme ondt! Jeg kan ikke finde en stilling, hvor de ikke er til besvær. Men nu har jeg smurt noget muskelafslappende gel på, så håber jeg, at det virker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar