Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 17. april 2012

Quorn! - Kender I det?

Livet er kort, alt har sin pris.

Jeg har det godt i dag, synes jeg. Mine sår... Jeg ved stadig ikke, hvordan jeg skal behandle dem. René siger, at jeg bare skal smøre det med salve, evt. eftermiddag, men i hvert fald aften. Men jeg kan jo ikke bare blive ved med at smøre salve på? På en eller anden måde må jeg jo få sårene renset  - selvom der er sårskorpe på. Jeg er altså meget påpasselig med det her. Men hvis jeg spørger min egen mor, bliver René mopset, så jeg er nødt til at spørge hans mor. Min mor har erfaring inden for det her område, min svigermor har vist kun... I ved... Hun ved vist kun det, jeg selv ved, måske en smule mere. Min mor kan bedre guide mig, men jeg vil ikke være uvenner med René over sårbehandling.

 Jeg har en del at klage over, men faktisk vil jeg hellere holde det for mig selv og René. Det fungerer bedre. Så bliver jeg ikke uvenner med nogen. Yay. Tror i øvrigt, at vi er blevet gode venner med Kim & Majbrit. Men jeg er ikke  helt 100% sikker. Det kunne ellers være fedt nok, hvis vi begyndte at de dem igen, for de er gode mennesker. 

 I øvrigt synes jeg, at I skal lære at bruge det fantastiske Quorn hakket fars frem for hakket oksekød. Det gjorde jeg i går, da jeg skulle lave hjemmelavet lasagnette, og det smagte supervidunderligt. Det er lavet på svampe frem for kød - men man kan ikke smage forskel. Det er til kødsaucer, men det smager bare vidunderligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar