Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. april 2012

Kastet rundt i systemet

Damn... Endnu en tur til lægen spildt. Hvorfor sker det altid for mig? Mine papirer viser det, jeg allerede vidste, og jeg skal snakke med lægerne på Roskilde neurologisk ambulatorium inden for 14 dage - det skal jeg/min mor/René ringe og kræve. Hvad godt gør det?! Ih, altså... Jeg er pissetræt af at blive smidt rundt i systemet. Ørelægen får lov til at svæve, jeg gider ikke mere. Jeg skal til KBJ i dag - så kan jeg tage papiret med. Jeg er så træt af læger, at det slet ikke kan beskrives. Det er hæsligt. hvordan kan det være, at jeg - og mange andre - skal udsættes for det her? Og hvorfor går deres computersystem ned, så 4 personer har en tid 10:20 hos samme læge? Psh!

Jeg er træt. Træt af alt. Af alle. Og sør'me om neurologisk ambulatorium ikke lukker klokken 12 i dag. Well well... how about that. Og først åbner igen på fredag. Douchebags. Min kæbe gør ondt i dag. I højre side. Det plejer at være i venstre side. Nå. Ret ligegyldig information, ikke? Jeg er bare så arrig over den dér konklusion, neurologen er kommet med. Kvaksalver. Jeg troede at han var bedre end de andre. Jeg blev taget ved næsen. Big time.

Og af ukendte årsager er René pissesur fordi jeg målte mit blodsukker på et tidspunkt, hvor jeg ikke var fastende (klokken 12). Men jeg er sådan set ret ligeglad. Nu er han blevet glad igen. Han er virkelig... Wow, altså... Tal om humørsvingninger! Nu er klokken 13. Vi skal gå omkring 14:55. Så ordner vi indkøb bagefter. Jeg er totalt rædselsslagen for at gå ind i Kvickly, der er mange mennesker, men jeg tør endnu mindre at stå udenfor og vente... Hvad gør jeg så? Skal vi gå hjem og så handle i Kiwi senere? Nej. Så kommer vi ikke afsted.

Jeg er meget i tvivl om, hvad vi skal gøre - og det er René også. Det er ikke supergodt, altså... Jeg er forvirret. Bange, forvirret og arrig. Det er jo forskellige følelser i hver sin retning. Jeg ved godt, at jeg er lidt af en kujon. Men i det mindste tog jeg jeg selv toget fra Køge til Jersie. Jeg sad godt nok og græd i det stille. Katja stod som aftalt hvor vi  skulle mødes, og hun fulgte mig hen til lægen.

To kvinder fra Jehovas vidner har lige været her, og vi har aftalt at Johanna kommer på lørdag klokken 15:30. Hun er simpelthen så sød, og jeg kan godt lide at have hende på besøg, selvom hun ikke kan få mig omvendt. Jeg er ateist. Slut færdig. Men vi får nogle interessante snakke. Det er hyggeligt. Jeg glæder mig helt til hun kommer. Også selvom hun måske har en med. Det har hun af og til - som i dag.

Nå, menøh... så er det afslapning for mig. Jeg føler at jeg har været igennem helvede i dag. Selvom jeg bare lige har været hos lægen. Men hva' fa'en... KBJ er i det mindste i samme by, som jeg bor i. For at komme til lægen skal jeg tage toget. Det hader jeg. Jeg hader generelt offentlige transportmidler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar