Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 4. april 2012

Hjemmesiden er ved at være klar!

Jeg er sgu ved at få bygget en god hjemmeside op, tror jeg. Jeg tager min tid og gør det pænt. Jeg er ikke så god til visse ting, men jeg klarer dem på andre måder. Jeg synes at den er smuk - ganske enkel og simpel. Jeg har valgt kun at have skrift på, og intet billede på af mig selv. Jeg har alt i sort baggrund med en lys, grå skriftfarve. ingen billeder af noget. Muligvis laver jeg senere hen nogle billeder og putter på. Der vil være madopskrifter, film- og musikanmeldelser samt mine digte, som jo ikke kom med ind på Det skrevne ord - min novelleblog.

Jeg har ikke lyst til at snakke. Det gør mig utilpas. Jeg plejer at snakke rimelig meget, men her til aften har jeg bare SLET ikke lyst til at ord højt. Jeg har lyst til at gå i seng og tage en dejlig, natlig lur, vågne op frisk og frejdig i morgen, ringe til min læge og vente på alle dem, der kommer. Jeg skal også handle 2  steder, i modsat retning, og pga. vejret har jeg seriøse knæsmerter. Kan jeg klare det? Hmm... I ved, når vejret skifter fra koldt til varmt eller omvendt, får folk med gigt en voldsom forværring af deres smerter. Jeg både slidgigt i lænd og knæ, så det er noget at slås med. Men hurra for Ibumetin, som 75% gangene virker!

Jeg glæder mig sådan til at se, hvad René har købt til mig i fødselsdagsgave! Det bliver jo interessant at se, hvad han dog kan finde på. Hehe. Men jeg tror, at det er ved at være godnat tid for mig - skal op klokken 8 i morgen tidlig. Den er led, når klokken nu har passeret 01 med 2 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar