Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 9. april 2012

Psykopater og hjemmesider

For 10+ år siden læste jeg "American Psycho" - og i dag kom rædslerne tilbage til mig. Jeg sad og skrællede kartofler, da det pludselig slog mig: det kan ske for mig. Jeg kan rent faktisk komme ud for at få et rør ført op i skeden og få rotter indenbords, eller jeg kan få elektroder på brysterne, som sender elektricitet indtil brysterne springer. Jeg begyndte at hulke, faktisk ret voldsomt, jeg var meget bange, og jeg er faktisk ikke helt kommet over det endnu, selvom jeg ikke græder længere. Jeg skal være alene hjemme i et par timer om formiddagen, og onsdag skal jeg til lægen om formiddagen - der er forhåbentlig en del mennesker, og så må jeg sørge for, at jeg ikke bliver bortført på vejen hjem. Jeg er virkelig seriøst bange. Sådan "kast-op-bange". Jeg burde faktisk aflyse tiden hos lægen - men jeg er nødt til at tage derned. Faktisk er det ret vigtigt. Jeg håber bare, at jeg kan klare det. Tanken om at stå ensom og alene på Jersie station tiltaler mig ikke. Der er altid så tomt. Jeg bryder mig slet, slet ikke om det. Min mor sagde at jeg skal tage en taxa. Men en taxa - køre med en chauffør, jeg på ingen måde kender. Nej. Men hun ved heller ikke, hvad min angst går ud på.

Jeg føler mig enormt magtesløs overfor denne angst, da jeg hverken tør at gå ud eller blive alene hjemme. Hvad fanden gør man, ikke? Jeg kan måske aftale med René, at vi mødes på vejen hjem - dér ved Blegdammen, så kan han beskytte mig på den sidste halvdel, hvor der aldrig er nogen mennesker. Jeg kan slet ikke beskrive hvor bange jeg er for at skulle til lægen netop på onsdag. Onsdag, hvor René starter i jobtræning igen efter påskeferien. Det er noget værre rod. Men det var den tid, lægen havde. Så sådan er det.

Jeg har netop betalt for en fornyelse af min hjemmeside. Det er fedt nok. Nu hvor hjemmesiden er under konstruktion. Der er nogle småfejl, jeg ikke gider at rette, og så er der ting, der mangler, som ikke er lavet endnu. Musikanmeldelser, f.eks. Jeg tager nok nogen af dem fra min musikblog. Den bliver jo så lukket, for den kommer til at fungere på hjemmesiden. Jeg skal bare have fundet ud af nogle forskellige småting omkring det. Men jeg synes faktisk, at det tegner godt! Og 135 kroner for 5GB i 1 år er faktisk ikke så dyrt. One.com er faktisk et rigtig godt webhotel. Og jeg glæder mig til at få opdateret siden, der faktisk er blevet ret stilfuld, på trods af småfejlene. Jeg skal have set flere film, i hver fald, og jeg regner med at snuppe et par gamle med. Det er nu meget sjovt, og det er ikke en side, der sådan lige er rettet til unge mennesker, så de dér sen-90'er film kan godt komme med. Nogle af dem, i hvert fald. Hehe. Lad os nu se, hvad det bliver til.

Jeg kan faktisk lave min egen blog på min hjemmeside. Men jeg er nu helt tilfreds med den her. Den er cool. Den anden ville sikkert blive cool også, men så skal man nok have nogle "computer-skillls" - og dem har jeg ikke! Øv bøv. Sådan er det. Jeg har jo lavet alt selv, fra bunden, men René har hjulpet lidt, når den har kikset for mig. Okay. "lidt" er måske snarere "meget" - i dag koksede den helt for mig, og så kom han ind og fiksede det. Det var alligevel meget cool, at han gad det. Jeg har et bukseproblem. Jeg bliver NØDT til at få et par nye jeans. Jeg er komplet ligeglad med, hvordan de ser ud, bare jeg kan passe dem! Jeg kan ikke holde de her joggingbukser ud længere. De får mig til at føle mig ekstra fed, og det er sgu bare ikke i orden! Øv! Men hvor er pengene? Jeg håber at der er nok penge i næste måned. Jeg kan seriøst snart ikke tage det længere. Det er noget værre lort. Folk tænker garanteret også at jeg er tykkere fordi jeg har joggingbukser på. Det er vist ret almindeligt at fede mennesker render rundt i joggingtøj. Nu må det snart få en ende, jeg kan ikke klare det længere! Nå, det var et sidespring fra min snak om hjemmesiden. Men der er sådan set ikke mere at fortælle - endnu. Jeg smider et link op, når bæstet er klart til nettet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar