Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 18. april 2012

Modvind!

Hvorfor? Hvorfor bliver jeg altid disset? Er det fordi mennesker på nettet er dumme, eller er det fordi jeg er for nærtagende? Er det mig, som er dum, når melder mig ind i diskussioner, når jeg godt ved, at jeg er smådum eller i hvert fald ikke kan udtrykke mig klart og tydeligt? Jeg forstår det ikke. Jeg ved ikke, om jeg skal være sur på mig selv eller "dem på nettet" - for teknisk set kan det jo være begge parter. Tror bare, jeg holder mig fra diskussioner på nettet. De ender aldrig godt (= jeg får aldrig ret).

Men jeg er godt nok berørt af det her lige nu. Flere respektløse kommentarer eller flere dybt nærtagende episoder på én dag... Det holder min hjerne ikke til. Jeg er allerede i vildt stress over Kims fødselsdag i oktober, fordi den restaurant, han vil have os med til, ligger på Strøget i København, som nævn i forrige blog. Jeg magter ikke alt det her, altså, der sker alt for meget omkring mig. Øv! Jeg er slet ikke klar til al den her aktivitet omkring mig, jeg er kun lige kommet ud af en angstpræget periode, som har taget hårdt på mig, og jeg er slet ikke klar til alt det her. For pokker! Jeg har kradsemærker overalt i kajen! Jeg skal ikke udsættes for stress nu. Er det svært at forstå? René prøver at skærme mig, men det er ikke altid lige godt udført. Det siger jeg ikke til ham, for jeg ved at han gør sit bedste.

Og jeg skal op klokken 7 i morgen tidlig, lige nu er den 00:18 - jeg skal så meget i seng lige nu. Jeg har ondt i maven, jeg skal tidligt op, og jeg har først fået taget aftenmedicin her ved midnat - det skulle have været indtaget klokken 21... Alt er bare totalt kaos! Jeg magter det ikke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar