Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. april 2012

I dag. Vil det gå som planlagt?

Så er det i dag. Jeg skal til lægen. Uha. Jeg er faktisk ret bange. Sådan... Rædselsslagen. Det er godt nok ikke en rar tanke at skulle ud blandt folk, for hvis nogen greb fat i mig, ville ingen gøre noget. Ingen ville løbe efter mig og min bortfører, eller ringe efter politiet. Folk er ligeglade. For dem er der kun dem selv. Så det er meget rart, alligevel, at René vil tage mig med på BOMI og lade mig være der i de 40 minutter, der er tilovers. René snakker om, at han muligvis vil følge mig helt til Jersie. Men i hvert fald til Køge station. Han er dejlig, ikke? Ham har jeg giftet mig med. En, man altid kan regne med. Så bliver det ikke meget bedre.

Jeg har haft lidt småkramper her til morgen, men er indtil videre ikke faldet. Vi skal gå om 25 minutters tid, og jeg skal lige gøres klar og have noget kluns på. Pakke min taske og sådan noget. Det burde ikke tage mere end 2-3 minutter, men der kommer altid noget i vejen.

Jeg vil smutte nu, gøre mig klar osv - og så skriver jeg igen, når jeg kommer hjem. Bare lige, så I ved, hvordan situationen er - det er vigtigt for jer, fornemmer jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar