Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 9. april 2012

Jeg er vendt tilbage!

Jeg har holdt en lille pause. Why? Dunno. Sidder her og lytter til musik, Aerosmith faktisk, og hygger mig med lidt cola og æblegrød. Jeg er faktisk ikke særlig træt, men jeg målte mit blodsukker i morges, og det var på 5,6. Da jeg fik taget det lørdag eftermiddag, lå det på 8,7 - det er jo rimelig højt. Men der havde jeg jo spist og drukket hele dagen. Så jeg er ikke i farezonen - endnu.

Ellers går det egentlig meget godt. Jeg var en totalt stiv græker i går, da jeg skulle hælde medicin op, for jeg har blandet Renés og min medicin totalt vilkårligt sammen i pilleæskerne. Haha. Vi måtte sidde og sortere pillerne i morges. Det var lidt surrealistisk. Men det gik da - heldigvis.

Jeg er begyndt at fryse RIGTIG meget igen. Forfærdeligt. Jeg har lyst til at gå i seng igen og ligge under en varm dyne. I nat drømte jeg, at jeg sked i trusserne, I ved, myldrebæ, så jeg måtte vække René for at hjælpe mig ud af sengen så der ikke kom bæ på lagnet. Da jeg så kom ud på WC'et, havde jeg hverken skidt eller tisset, og jeg skulle heller ikke nogen af delene. Sært. Men vi hoppede bare i seng og sov videre. Det var sgu rart, at jeg ikke havde bæ'et i mine trusser, altså, det er fandeme så ulækkert.

René og jeg så endnu en film i går, som jeg kan anmelde på hjemmesiden, når den er færdig. Jeg er i gang med at se så mange film som muligt. Det er faktisk ret awesome - det er nogle cool film, vi har købt. De er faktisk næsten alle sammen værdige til topkarakterer. Men det må I jo læse mere om til den tid ;)

René bliver ved med at tale til mig om penge, på trods af, at jeg har frasagt mig alt der omhandler økonomi, og han ikke vil lade mig komme ind i det. Jeg blev fuldstændig neurotisk med det, var i netbank 3-4 gange om dagen for at afstemme mine udregninger, som jeg sad med det meste af et døgn. Det kunne ikke gå. Så jeg var nødt til at aflevere mit nøglekort til ham. Og nu må jeg ikke få det tilbage. Jeg skulle have tænkt mig bedre om.

Nå. Men det var det for nu. Jeg ved, at I hungrer efter mere - men det må vente.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar