Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 6. april 2012

Nøgen badenymfe

Hold op, hvor har jeg ondt i maven! Det er da helt utroligt. Men sådan er det jo nogle gange. Men! Jeg jeg har været i bad i dag. Uuhh... Ikke noget, der sker hver dag. Jeg har lige snuppet et billede af mig selv inden jeg fik redt garnet.
- Hehe. Så grim kan man faktisk være, når man lige er kommet ud af badet. Ej, okay, jeg havde haft et håndklæde om håret i et kvarters tid. Så det var ikke helt vådt; der var ikke tale om druknet mus. Bare hår, der endnu ikke var redt. Hehe.

René og jeg er blevet forelskede i naanbrød, og vi spiser dem lidt som snacks. Det er dejligt, de smager simpelthen så godt! Men hvad jeg skal lave til aftensmad i dag, er mig en gåde. Vi har en lasagne i fryseren (jaja, usle mig) som jeg bare kan smække i ovnen. Der er også mulighed for pasta. Pizza med skinke og ost. Der er faktisk en del muligheder. Jeg må rådføre mig med René, når vi når dertil. Eller en times tid før spisetid. Jeg er egentlig frisk på en film! Jeps! Lad os sætte en god film på. Jeg må ind i filmskabet. Der må da være noget, som er værdig til os begge netop i dag!

Jeg vil gerne gerne komme med et statement. Jeg slynger det her ud til alle, der læser mig blog, for der er sket noget ganske grænseoverskridende for mig. Ikke alene er jeg tvunget til at lufte mine bare tæer (jeg smider kun strømperne, når jeg går i bad - seriøst. Hvis man ikke kan have sex med en kvinde med strømper på, kan man skride med det samme) - jeg sidder også her uden bh. Lige siden jeg var 7-8 år, har jeg lavet en pagt med mig selv om, at jeg  aldrig (ALDRIG) ville lade taskerne hænge. Jeg smider kun bh'en, når jeg skal i bad (ja, jeg sover med bh på). Og nu er det hele frit. Jeg har klipklappere på, og en T-shirt, så jeg er ikke nøgen, altså, men jeg føler mig ekstrem nøgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar