Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 2. april 2012

L.O.C. og indkøb

Igen har jeg haft en af "de der" drømme. Der var dog ikke sex involveret.  Jeg sad i en sofa, og L.O.C. lå med sit hoved på mit ene lår og snakkede om, hvor dårligt han havde det, og hvor meget han gerne ville opleve lykke osv.  Jeg sad bare og nulrede hans hår, mens jeg lyttede. Jeg er ikke bleg for at indrømme at jeg synes at L.O.C. er en flot mand med yderst smukke tænder - men det var alligevel en mærkelig drøm, ikke?

Den minder mig om en drøm, jeg havde om MJ engang. Han havde den dér guldbluse på, som han har i "Remember the Time" og jeg sad op ad hovedgærdet på min seng og strøg ham over håret mens han fortalte mig om sin ulykkelighed. Som med L.O.C. var det kun venskab, men det var alligevel en mærkelig drøm.

Jeg må åbenbart have et beskyttergen i mig, for jeg har tilbudt adskillige mennesker på min anden blog hjælp til depression, blot ved at lytte og komme med enkelte råd. René er også meget sensitiv i øjeblikket, fordi jobcenteret vil indstille ham til pension, og han ikke vil, men godt kan se, at ingen vil hyre en, der kan arbejde 2-3 timer om ugen, lidt mere, hvis det er hjemmearbejde, men hvis de skal til at opsætte en hjemmearbejdsplads, det koster jo snildt 20-30-40.000 kroner - og det er meget for 2-3 timer om ugen, der er der ingen firmaer med forstanden i behold, der vil gå med til. Så han må se en førtidspension i øjnene, selvom han er på randen af gråd hver gang vi kommer ind på emnet. Jeg græder så, fordi jeg kan se hvor ondt på ham det gør, at han skal på førtidspension allerede inden han er fyldt 40 (han fylder 36 på torsdag - synes lige, I skal vide det igen). Det er godt nok værre hø. Men altså... Ja. Sådan er det jo bare.

Da jeg var inde og købe en gave til René, besluttede jeg mig for, at jeg ville købe hans gave til mig. Haha. Det er en gave, der er til René, men han bliver nok sur, hvis han finder ud af, hvor mange penge, jeg har brugt. Så jeg var nødt til at dele det op. Men jeg VED at bliver glad for den også. Jeg ved, at han bliver glad for det hele! Åh, kom nu, torsdag!

Vi har bestilt varer fra Nemlig - det er første gang, vi prøver det. Vi har hidtil brugt Superbest. Men nu bruger vi Nemlig. De har en masse cool varer, og jeg glæder mig sådan til at se, hvordan det ser ud, når emballagerne bliver åbnet, og vi kan se vores varer. Ellers må vi bestille det, vi mangler, hos  Superbest, eller selv bevæge vores røv ned til en butik. Hehe. De skal vi nu alligevel, for der er masser af ting, vi ikke kan få hos Nemlig eller Superbest, og René og jeg er enige om, at vi ikke skal bestille ALT, fordi det er meget rart at komme ud at gå hver dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar