Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 23. oktober 2013

10-12 cm er for langt til bloggen!

Jeg har lige haft støvlen af.  Kæft, mand, det der sår er klamt (hvis du ikke er med, har jeg brækket anklen og er blevet opereret og fået en plastic/neopren støvle på) - det ligner noget fra helvede og er omkring 10-12 centimeter langt! Det er altså vildt!!! Jeg havde ikke forventet at det var SÅ vildt...  Først havde jeg en totalt desillusioneret idé om at de havde skåret op i begge sider og rullet huden ned for at "ordne" det, og derefter rulle det op igen og ny det sammen (jeg har sår på begge sider af anklen). Min mor sagde ganske fornuftigt "Nej, skat, så ville der jo også være et sår hen over vristen" - og det kunne hun have ret i. Så sagde René, at det ikke var så slemt, men jeg har ikke turde at se det. Men jeg har set det i dag. Jeg har simpelthen set et billede af det, og det er godt nok voldsomt! Jeg faldt bare i dybt chok! Men ingen billeder, for det er for klamt at lægge op i en blog :)

Jeg sidder i samme situation, som jeg altid gør, her omkring klokken 18. Hvad fanden skal jeg lave til aftensmad? Jeg ærgrer mig (igen) over, at jeg ikke har brugt tid på at lave en madplan. Jeg overvejer om jeg skal bestille pizza selv om det eneste jeg ikke har lyst til, er pizza. Well, næsten. Der er jo retter, der er værre en alle de dér forfærdelige fastfoodretter. Jeg ved ikke helt, faktisk, hvad jeg skal stille op. René og jeg er slet ikke på samme bølgelængde. Shitty shit. Men når vi bliver sulte nok, kommer vi nok tættere på at blive enige ;)

Jeg er endelig kommet igennem til PostDanmark i dag - det krævede en masse skældsord og skræmte medarbejdere (i telefonen) at få ud af dem, hvordan det fandens brev kunne nå frem til dets destination! Det har taget mig en måned, stort set, at få sendt det lortebrev. "Adresse ukendt" og alt muligt pis. Frimærket blev streget over. De orange streger i bunden blev streget ud. Og jeg blev vred.

Og nu er min skærm ved at brænde sammen. Den lugter mystisk. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre... Måske skal jeg gå et andet sted hen og lave andre ting? Jeg ved ikke hvad, for min lejlighed er proppet med hjælpemidler, men jeg kunne godt, måske, køre ind i stuen og skrive lidt?Så kan skærmen være slukket så længe. Jeg har en anden skærm, men det er sgu rart at have en ekstra. Bæ, hvis den her brænder sammen :/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar