Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 21. oktober 2013

Musik og hovedpinepiller

Hjemmeplejen har været her i dag. Sagde, at jeg ikke behøver at skifte pose i bækkenet hver gang jeg har tisset... Wait, what? Skal mit pis stå og stinke i flere timer for at spare på poserne? Psh. Jeg skal helt klart skifte pose hver gang jeg har "været på toilettet".

Snakkede med lægen her til morgen. God idé med blodfortyndende mens jeg har støvlen på, fordi jeg sidder eller ligger, og der er en lille, bitte, kort bevægelse imellem de to ting. Jeg laver intet, og jeg er bange for en blodprop i et af benene. Så jeg tager lige nogle Hjertemagnyl mens jeg ikke må støtte på foden. Det syntes jeg var det bedste, da jeg kom i tanke om det i går, og lægen var enig her til morgen.

Kato og Hej Matematik har lavet den dér sang, "Kato på maskinerne" - hvorfor mon jeg ikke har lagt mærke til den før? Den er jo faktisk ret fed. Mærkeligt. Jeg kan, så vidt jeg husker, godt lide "Discolized 2.0", så jeg vil lige sætte den på! :) Uh! Faldt lige over Hole - "Celebrity Skin". Genial plade. Virkelig genial plade.

Og jeg har virkelig hovedpine. Men det er der er masser af masser af mennesker, der har. Jeg er bare en... Ja, en del af de milliarder af mennesker med hovedpine lige nu. Jeg burde tage en hovedpinepille, men jeg synes bare ikke, at det er den optimale ide i dag. Ikke lige nu, i hvert fald. Lige nu forsøger jeg at ignorere den, og hjælper det ikke, går jeg i seng. Hvis dét heller ikke virker... Så vil jeg overveje at snuppe et par piller.

Men! Der er sket det, at der ikke er sket noget. Det skal man alligevel være glad for, synes jeg. Tænk på alle de mennesker, der lever virkelig dårlige liv, med vold, voldtægt, incest, tortur, pædofili, psykisk terror... En dag, hvor der "ikke sker noget" vil jo være virkelig dejlig for dem. Eller i hvert fald som et afbræk i alt det dårlige. Så at der ikke sker synderligt meget i mit liv, er noget, jeg kan være taknemmelig over.

Og så vil jeg godt påpege at jeg "ikke har det så godt psykisk" men at jeg ikke har fået sagt noget til René endnu. Det skal jeg sgu også have gjort. Det er bare svært at sige den slags til den, man elsker :/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar