Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. oktober 2013

Jeg har siddet puden på bækkenstolen flad

Heys. Så er jeg tilbage. Jeg har fået hold i skulderen. Det er for sent at dukke op på apoteket :/ Det kan jeg først på mandag. Det er noget skidt. Jeg ved sgu ikke helt, hvad jeg skal gøre. Men det går vel over. Ellers må jeg købe noget gel af en art. Felden eller Voltaren eller noget i den art.

Katja er ved at male mine skabe indvendigt. Puha. Når hun er færdig med skabenes runde 1, kører hun og René ned og køber lidt frokost, og så spiser vi imens malingen tørrer.

Jeg har superondt i hovedet. I benet. I skulderen. Jeg fryser om foden. Jeg om fingrene. På næsen. Jeg vil i seng. Lige slappe lidt af, uden støvlen. Men de skal til at køre, så jeg kommer ikke til det foreløbigt. Prut. Når de kommer hjem, skal vi spise, nemlig. Så kan jeg heler ikke ligge uden støvlen. Men det kan jeg sikkert bagefter. Ahh... Det bliver rart.

Jeg hader det her lige nu. Jeg er helt alene hjemme. Det er kedeligt. Øv. Jeg gider ikke at ringe til min farmor nu. Jeg tror faktisk, at mine forældre er der. Men... Ja. I stedet sidder jeg her og fryser. Deprimeret over min tilstand, spækket med ynkelig selvmedlidenhed og flækkede negle. Suk. Engang imellem må man godt hade sig selv. And dammit I do!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar