Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 19. oktober 2013

Er det virkelig så grotesk? Når man tænker over det?

Hygge! Det er hvad jeg vil i dag. Renés muggenhed skal fandeme ikke ødelægge det! Jeg skal nok få ham på bedre tanker! Det kræver ikke så meget. Han skal bare nusses lidt om. Være lid forkælet. Og det kan han godt være, selvom jeg har brækket anklen. Jeg kan godt klare mig selv bare lidt. No biggie.

Det er mærkeligt at det er lørdag. Det føles som fredag, jeg tænker hele tiden op dagen som en fredag. Jeg ved egentlig ikke hvorfor? Oh well. Sådan er der nok mange, der har det engang i mellem :) Jeg er ved at lave varm mad til frokost, for vi er så sindssygt sultne begge to. Der er ikke noget ordentligt morgenmad, og jeg havde kun 3 blommer tilbage. Alt i alt var der ikke sådan lavet mad nok, og René har ikke spist i løbet af formiddagen, som han skal, det har jeg heller ikke - men det gør jeg jo aldrig. Så vi er blevet enige om at spise varm mad tid frokost - og varm mad til aften. Jeg laver masser af mad, så er der også til i aften. Cool.

Jeg er faktisk rigtig ked af, at jeg har købt "Simpsons - The complete collection" til René, for der kun 24 sæsoner.  De sagde at den 24. sæson var den sidste. Den sluttede også som en god afslutning  på så mange år. Mener Simpsons startede i 1989, så det passer jo meget godt, sådan set. Men nu er de begyndt på sæson 25!!! Totalt uden stil. Jeg ved sgu ikke, hvad jeg skal gøre. Nå, men gjort er gjort.

Nå, nu er risene færdige. Jeg fortsætter om lidt

***

Jeg har slet ikke styr på det dér med medicinen... :S Jeg skal have bestilt Seroquel, men har kun fået bestilt Abilify, og hvad Renés medicin? Jeg må lave en optælling på det, for det skal jo ordnes på mandag. Ja, eller tirsdag, men det er nemmest mandag. Men ctr-saldo gik i nul 20. september, men jeg var faktisk oppe og ramme 76.800 kroner for ét år. Det er 6.400 kroner om måneden. Hm. Jeg har kronikertilskud, så jeg har en egenbetaling på lige knapt 4.000 kroner om året. Hvis det normale ctr-system rammer 18.000 kroner, kan jeg få kronikertilskuddet, som betyder, at jeg personligt skal betale de 4.000 kroner om året. Altså, ens læge skal søge om kronikertilskuddet. Nå, men jeg har så den her egenbetaling på 4.000 kroner om året. Jeg var valgt ét apotek, hvor jeg altid køber min medicin. Derfor har jeg hos det apotek en PBS-ordning, så jeg betaler lidt over 300 kroner hver måned, og derfor bare henter medicinen uden betaling. Den bliver jo betalt via PBS. Er det rodet? Det ved jeg godt. Jeg lige læst det igennem 2 gange, og fatter sgu heller ikke sådan heeelt lige. Men det er jo ligegyldigt. Jeg skal bare have lavet en optælling :)

Jeg synes faktisk at Marilyn Manson fremstår som en utrolig venlig mand. Han er blevet ældre, det "vilde" er fortid, han er ikke 20 år længere, og jeg synes, at han er meget intelligent at lytte til. Men det har han nu altid været. Jeg har stor respekt for ham som person og som kunstner. Sangskriver, artist, journalist,forfatter og kunstner. Han er dygtig og meget alsidig. Hans malerier bærer lidt i samme retning, hen imod det groteske, men indeholder en utrolig mængde følelser; de kommer direkte fra hjertet, og virker de groteske, er det måske fordi han ikke helt hviler i sig selv. Hvad angår lyrik og musik er han anderledes og passer ikke direkte ind i en bestemt kategori/genre, for den rammer lidt af hvert. Hans tekster kunne man godt mistænke for at være groteske, men det er de såmænd ikke. De giver god mening.  Hvis man ser bort fra den første plade, men hvirvler ind i "Antichrist Superstar", starter man jo i en nøje planlagt trilogi. "Antichrist Superstar" handler om den lille dreng, som er "afbilledet" som en orm, der fødes og vokser op og gennemgår de ting, man som en lille antikrist nu igennemgår - hvis man kan sige det således. Efter "Antichrist Superstar" udkom "Mechanical Animals" som handlede om stjernelivet, om stoffer, følesløsheden og om tilfældig sex. Den sidste plade i trilogien hed "Holy Wood" og indeholdt sange om hvordan man blev nedbrudt af hinanden, af systemet, af Gud og hvordan man blev efterladt. Pladen endte med, at The Antichrist Superstar begik selvmord. Senere hen er der kommet flere plader, men ikke konceptplader. Det er primært Marilyn Manson selv, der skriver teksterne. Han har sagt, at han ikke vil synge sange, andre har skrevet til ham, men at han ikke har et problem med coverversioner. Han indspillede dog "Redeemer", som gutten, der stod for sangskrivningen til filmen om vampyren Lestat de Lioncourt, havde skrevet. "Gutten" er sangeren fra Korn, Jonathan, men jeg kan pludselig ikke huske hans efternavn. Der blev skrevet en håndfuld sange, som Lestat "skulle synge", og en af dem var så "Redeemer" som var givet til Marilyn Manson.

Nånå. Så fik I min mening med. Der kan man bare se. How lucky are you guys!

Hav en god eftermiddag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar