Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 18. oktober 2013

dokumentation - HAHA

Jeg har sovet med foden nede i nat. Jeg ville sove på siden. Jeg er SÅ træt af at sove på ryggen. Men så jeg tog puden væk, og jeg håbede at der ikke ville ske noget. Det gjorde lidt ondt, men ikke mere end på puden. Da jeg vågnede i morges... Havde jeg ingen smerter overhovedet. Ikke engang da jeg "rejste" mig op for at gå på "toilettet" (jeg satte mine ben på gulvet, løftede mig op i armlænene på bækkenstolen, vendte mig om, trak bleen ned og satte mig ned igen).  Jeg har ingen smerter haft i dag. Jeg kunne endda selv tage bukser på. Virkelig cool. Jeg tror at det er en fejl at jeg stadig sover med foden oppe. I hvert fald smerterne taget i betragtning. Men jeg kan ikke få fat i nogen før på mandag. Nååårh ja! Sengeafsnittet! Nå, hvis foden ikke hæver, eller er hævet, må jeg gerne sove med den nede - fedt!

Der er billeder i farvandet! Jeg lover ikke skønhed - men jeg tror, at han vil synes at det er sjovt alligevel!

Dette forestiller forsiden på kortet og der står "indbydelse" på.
Dette er det første, man ser, når man åbner kortet. Det er håndlavet papir, og der står "Velkommen til 1. november 2013" Det er klistret til det underliggende stofpapir med klisterbånd, og der er tegnet  røde hjerter hen over klisterbåndet med en rød permanent marker.
Dette ser man, når man løfter det håndlavede papir. Det er sat fast i bunden og næsten ud til siderne på papiret, hvor der står "Indbydelse" på. På dette stofpapir står der "Mit et og alt - elsker dig for evigt", og jeg har tegnet et hjerte.
Stofpapiret når næsten helt op til "knækket" på indbydelseskartonen, og i selve lommen ligger der en sort lomme af karton, som passer til en cd. På cd'en er en video, som jeg har filmet som kort, frem for at skrive et. På lommen er lavet et 6-tal i rødt karton, som er en spiral og hopper og danser, når man trækker kartonlommen op fra papirlommen. 6-tal fordi vi har været gift i 6 år
cd'en i kartonlommen, inden den kommer ned i papirlommen. Når cd'en er i kartonlommen, kommer alt til at se ud som øverste billede :)

Det er ikke så cool - men det var sjov at lave! Haha.

2 kommentarer:

  1. Det en mega genial gave! :D Ville ønske jeg var så kreativ som dig :D

    SvarSlet
  2. Det, der morede mig mest (og stadig gør), er at synge "Elsker dig for evigt" som en del af kortet. Dels fordi jeg bare ikke KAN synge, og dels fordi jeg ikke sådan heeelt kan teksten! Hehe. Den kører jo bare i baggrunden, og så synger jeg ind over Lars H.U.G.s stemme. Haha. Det er så superskægt.

    - Jeg synes at jeg er SÅ fæl, jeg kan ikke holde mig selv ud - men af uvisse (dog ikke) årsager skifter jeg mening i aftenbelysning, Der KAN jeg faktisk se pæn ud. Men på denne video... Haha. Jeg ser sød ud. Jeg har lyst til at kramme mig selv. Især når sprutter af grin når jeg synger et forkert vers i sangen. Det har været SÅ hyggeligt at lave det her. Jeg glæder mig vildt meget til at give ham den!

    SvarSlet