Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 23. oktober 2013

Lækker som transvestit

Hello! Is there anybody in there? Just nod if you can hear me. Is there anyone home?

Mig igen! Venter på hjemmehjælperen, så jeg gider ikke at tage musik på for dét. På den anden side kommer hun måske først om ½ time, og hun bliver her jo ikke i mere end 10 minutter. Så nu lytterjeg til Type O Negative. Ovenstående citat er fra Pink Floyd, "Comfortably Numb" - fra pladen "The Wall", som er et konceptalbum. Der er lavet film af samme navn over pladen, og teateret har vist også været inde over. Det er en af de plader, der aldrig bliver glemt, tror jeg. Ja, eller... Det kan man jo sige om mange af de gamle. Beatles. "Denne plade glemmer jeg aldrig!" - men den er væk 5 år efter jeg lyttede til den sidst. Men måske er "The Wall" anderledes, fordi den i sig selv er musik, er film og er teater. Det kunne være godt for den, hvis den får kultstatus som f.eks. "The Rocky Horror Picture Show" med Tim Curry. Åh gud, han spiller god i den film. Og han ser jo faktisk godt ud som transvestit i det uddrag fra filmen, der er bleve til videoen "Sweet Transvestite" - haha. Jeg finder den lige.


Jeg har ikke fået taget min morgenmedicin endnu, for jeg venter på morgenmaden. Det er pissenederen, og jeg vil ikke spørge René om han vil lave det, for han bitcher om at jeg beder om for meget. Men jeg kan ikke tage de piller uden mad i maven. På den anden side vil det også være ret åndssvagt at bede ham om det nu, når hjemmehjælperen er på trapperne.

Hvad mærkeligt er, at jeg har været vågen i 1 time og 20 minutter, og ikke har skulle på WC endnu. Måske har min krop ikke lyst til at give mere vand? Er det overhovedet nødvendigt at tage vanddrivende? Det kommer jo ikke særlig ikke meget længere. Inden jeg stoppede, tissede jeg 9-10 gange i døgnet. Tja. Det gør jeg i og for sig stadig... Hm.

Hav en god dag, alle jer læsere derude!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar