Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 20. oktober 2013

9 liter tis på én dag!

Jeg er startet op på vanddrivende igen i dag. Jeg holdt en pause her mens jeg har været på hospitalet, og jeg ikke genoptaget det, da jeg kom hjem - men det valgte jeg at gøre i eftermiddags. Wow. Det er længe siden, jeg har tisset så meget! Hold da bare lige op! Haha - jeg har i dag produceret 6 poser tis. I hver pose er der en slags ble i, som suger ½ liter væske. I hver pose har jeg måtte tage 3 af disse "bleer" i brug, så altså 2 ekstra. Det betyder, at jeg har tisset omkring 1½ liter pr. pose - og dem har der så været 6 af i dag. Jeg stod op klokken 8, tror jeg, så altså på ca. 12 timer. Det betyder, at jeg på 12 timer har tisset 9 liter, og det er 0,75 liter tis i timen. Plus det, jeg tissede før jeg tog de vanddrivende. Der var også en del milliliter tis Det er alligevel en del. Haha. Jeg tør slet ikke at tænke på, hvad der sker, når jeg starter op på fuld skrue i morgen... Der skal jeg jo starte helt fra morgenstunden. Vanddrivende morgen og eftermiddag. Holy shit!

Jeg trænger til at høre virkelig god, gammeldags hard rock. Noget som... Guns N' Roses? Det kunne da måske være fedt. Lige at forlade Marilyn Manson for en tid, og "skippe" tilbage til de gode Guns' dage. "Welcome To The Jungle"... Damn, de sange vækker minder! Jeg var ikke gammel nok til at nyde Guns da "Appetite For Destruction" blev udgivet, men i 1992 - der var jeg på den, og jeg nød den plade big time. Jeg havde bare den bedste sommerferie det år, hvor jeg "opdagede" Guns. Det var magisk. Simpelthen. Jeg fik sådan "rigtig" øje på drenge, jeg havde sommerferie, alt var bare... 12 år. Best summer ever.

Lige nu har jeg ondt over lænden, såøh... det er vist snart menstruationstid. Men efter mine beregninger burde den først være her først i november. Den er altid først i november. Måske skulle jeg bare putte et tæppe omkring lænden. Det virker af og til :) Eller... Måske skulle jeg snuppe 2 Pamol? Nej, hvis jeg kan undgå det, gør jeg det. Det spænder bare i hele kroppen, og om små 10 minutter får jeg hovedpine. Ja. Jeg kender min krop. Lev med det ;)

Jeg skal have tjekket min ankel for hævelser. Den er meget mystisk i støvlen, og det kan meget vel være ragsokken, der lægger pres på, så den er hævet. Så skal den jo omgående pilles af, og benet skal have lidt luft. Det er klart. Jeg må lige have fat i René. Han ser en film, men han kan jo pause den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar