Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 14. oktober 2013

Status

SÅ! Nu er mandag den 14. oktober sgu ved at rinde ud, og vi har glemt Renés kusines fødselsdag i går. Pinligt. Skammeligt, faktisk. Men altså... sket er sket. At der foregår så meget i vores liv lige nu, er jo ikke Helles skyld, og vi burde have ringet og sagt tillykke med de 20 år.

Jeg er efterhånden blev godt glad igen, og jeg hygger mig sgu egentlig meget godt, her på min tisse/bæ stol, som jeg sidder på, indtil jeg får flyttet mit habengut ind i stuen, hvor jeg kan sidde i kørestolen. René kan låne sengen, så længe vi har den, eller ligge på sofaen, indtil jeg rykker tilbage til soveværelset. Vi skal vel egentlig også til at tænke på det arbejdsværelse. Hvis det skal stå færdigt inden 2014, som René har lovet, skal vi i gang med at hyre nogle håndværkere, for René kan ikke klare det selv, og Anders har ikke tid. Vores mulighed er håndværkere. Vi har materialerne, så vi skal bare have nogen til at klaske det sammen. Det burde et par professionelle håndværkere kunne klare. Om det er billigst at hyre to håndværkere i kort tid, eller 1 håndværker i lidt længere tid, ved jeg sgu ikke. Men vi må jo se at få indhentet nogle tilbud. Det må vi snakke om i morgen. Det er også bedst, når man er frisk. Nå nej. Både René og jeg er B-mennesker, og vi er begge to mest friske om aftenen/først på natten. Men i dag regner jeg med at gå tidligt i seng - før halv et, i hvert fald, måske endda ved midnat. Det er LIGE NU om en times tid.

Jeg har kigget på røntgenbillederne her til aften. Af ankelbruddet, altså. Det ser ud som om, på de første billeder, at knoglen er blevet flået over som en knækket gren. På de billeder, der blev taget i dag, var der  7 skruer, og den største bliver fjernet fordi den sidder for tæt på leddet. Men på røntgenbillederne ser det ud som om at de, da de forsøgte at vride den på plads (?!?!) har flået en flig af knoglen, som stadig sidder derinde. Jeg troede oprigtig talt at man fjernede den slags. Men OK - man lærer noget hver dag :) Jeg har også kigget på røntgenbillederne af min ryg - damn, den er skæv!!! Fuldstændig vind og skæv, altså... Det er helt... Jeg troede ikke, at man kunne gå "normalt" rundt med sådan en ryg. Men OK - men det kan jeg jo så altså. Det er jo bare dejligt :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar