Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 13. oktober 2013

Postdanmark pisser mig af!!!

Postdanmark pisser mig mere og mere af.  De pisser mig så meget af, at jeg ringede til dem i dag, men de har ikke åben for den slags kundeservice i dag - kun almindelig kundeservice. Hvad det så end er. Men tak, Mark, for at give mig et telefonnummer, jeg kan ringe til, og så i øvrigt tale ned til mig som om jeg var 10 år. Røvhul. Det må man godt sige.

Men det er i morgen, jeg skal afsted til hospitalet. Jeg skal fandeme være klar fra meget tidligt efter min tidsregning, og jeg håber at jeg ikke får kramper. Jeg håber inderligt at jeg ikke får kramper! Derfor går jeg i seng indenfor den næste time. Klokken 22-23. Så burde jeg have sovet det, jeg skal, og kunne stå op og fungere uden kramper. Jeg har ikke mulighed for at "misse" denne aftale. No way. Jeg nægter. Hvis får kramper, bliver jeg nødt til det, men jeg vil græde imens. Jeg skal ikke alene røntgenfotograferes, jeg skal have taget sting. Og jeg skal sikker (men forhåbentlig ikke) have information omkring en ny operation. Men de skal jo selvfølgelig lige snakke om det, inden jeg bliver kaldt ind.

Jeg føler at min lyst til at skrive er kommet tilbage, selvom alting drejer sig om foden, mine smerter og undersøgelsen i morgen. Jeg har beskadiget den i dag, foden. Først da jeg rejste mig efter at have tisset, og derefter på vej til stolen. Men der kom sådan en vridning i foden, og den gør ondt nu. Ikke når jeg bare sidder, men når jeg løfter benet for at skifte stilling. Nej-nej-nej. Jeg har være et fjols. Det er SÅ pinligt at komme tilbage til afdelingen. Eller; det BLIVER så pinligt. De ved jo godt, at jeg har misvedligeholdt min fod, for det var jo dem, der var der, der jeg lå derinde efter operationen. H3.

Ham, jeg snakkede med på gangen den famøse aften, jeg skulle udskrives, kommenterede det nye Køge sygehus, som jo skal være centralsygehus i... Det ved jeg faktisk ikke? Anyways; han kommenterede de store glasfacader, der er overalt på hospitalet (der er en model i gangen), og sagde, at de garanteret ikke har tænkt på aircondition, og at det bliver rigtig varmt på de solrige sommerdage.

Men jeg vil lige ordne de sidste forberedelser til mødet i morgen. Jeg vil gerne have noget linjeret papir, eller bare noget blankt - men jeg ved ikke lige, hvor der er noget, og jeg har hvidt karton lige ved siden af mig. Derfor bliver min medicinliste noteret på et stykke karton :)

Det går vel også - måske skal de slet ikke bruge det. Det er bare "i tilfælde af". Ikke andet. De har ikke udtrykkeligt bedt om noget. Jeg skal i øvrigt have både indkaldelse og sygesikringskort med. Det skal også lige lægges frem. Jeg kan godt være en anelse glemsom om morgenen. Hehe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar