Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 6. oktober 2013

The boot

Yeah. Jeg overvejer at smide støvlen i et par timer. Hende, der satte den på, sagde at man godt kan det.  Men samtidig overvejer jeg også, om jeg skal vente til hjemmeplejen kommer. Problemet er, at jeg ikke ved, hvornår hjemmeplejen kommer - kun at det er "i næste uge". Det er lidt løst, ikke? Jeg skal jo selvfølgelig passe på, og vi skal snakke med H3 (hvor jeg var indlagt) om hvad vi skal gøre. René ringer om lidt, tror jeg. Han vil bare åbne velcrolukningen lidt.
Den består af 2 dele. En støvle og et overstykke. Det var, hvad jeg fornemmede. Der er i hvert fald 2 dele. Man damn, jeg trænger til at få løsnet den lidt - og det passer mig fint at den først komme af, når hjemmeplejen kommer, for jeg går ud fra, at de skal lægge ny forbinding på selve sårene. Det skal jo ikke være den samme i alle 6 uger - jeg har kun fået skiftet den én gang, og det var den dag, hun lagde den støvle på. Såøh... Jeg kunne meget godt tænke mig en sygeplejer i morgen. Der skal helst ikke gå infektion i lortet. Jeg er allerede begyndt at vise tegn på feber. Måske en temperaturmåling er på sin plads. Jeg fryser under min dyne, selvom her er 25 grader herinde, og sveden driver af René. Jeg tror ikke, at jeg rent har faktisk feber, men jeg er bange for, at jeg tager fejl. Nå. Lad os se. 37,2. De er ikke feber. No worries. Det er nok bare... Ja. Det ved jeg ikke. Men ikke noget, jeg behøver at bekymre mig om, når jeg ikke har feber :)

Jeg har taget en lur. 2 minutter efter jeg vågnede fra en seriøs dårlig drøm, ringede det på døren. Jeg måtte vække René. Jeg havde det dårligt med det. og så for noget så åndssvagt som Røde Kors.

René er på vej ned i Kvickly og købe et (en?) plaid til mig. De er på tilbud, 50 kroner. Jeg vil gerne have et til at lægge over benene når jeg sidder foran computeren, fordi jeg fryser. Jeg har jo ikke bukser på, som jeg plejer. Det er simpelthen for besværligt med den der støvle, fordi jeg så ofte skal op og ligge. Det er nemmere på denne måde, og når det kun koster 50 kroner. Det er sikkert bæ-kvalitet, men det er ligegyldigt - det er kun til dette brug. Vi køber to, så det kan blive vasket undervejs :)

I dag er jeg i tvivl om aftensmaden. Det skal være noget nemt, som René kan lave, som ikke er en færdigret, men som ikke kræver meget - han er jo også handicappet. Jeg har snakket med ham om, at vi spørger dem, vi kender (vores mødre, selvfølgelig) om de vil lave noget mad til os, som er frosset ned, men som er let at lave i ovnen - som ikke er en fedtholdig færdigret - jeg sidder her eller liggeri sengen, og jeg skal stikke mig i maven med blodfortyndende væske i 6-7 dage endnu. Det går ikke med al det fedt i maden - og det er der i købemad, selvom det er Lasagne af mærket "Sund". Det ser vi dog lige på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar