Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 23. oktober 2013

På den "anden" side - oh dear. Virkelig ubehageligt!!!

Heys! Jeg har fået taget et billede, som da er bedre og mindre klamt end det, jeg snakkede om før! Heldigvis - haha. Derfor synes jeg, at jeg vil dele det med jer. Bare for at vise jer, at jeg også - imod alle odds - faktisk også kan være med på det klamme plan ;)
Såret er lige nu 23 dage gammelt. Haha. FÆÆÆLT. Hvordan mon arret kommer til at se ud? Hm. Den tid, den sorg. Det er bare meget voldsomt. Det er halvdelen af benet, der er skåret op. Hehe. Det er grimt syet sammen, men de har vel gjort deres bedste... Eller noget.

Jeg skal til at ordne køkkenet her om lidt. Det fik jeg ikke gjort før vi spiste, så det gør jeg lige om lidt. Jeg bliver  nødt til at få støvsuget min skærm eller noget. Jeg er ikke tryg, overhovedet, ved denne lugt. Det lugter af varm elektronik. Og den eneste kilde er skærmen. Det kan kun være den. Så den må lige støvsuges bagpå. Computeren er ikke varm, blæserne fungerer fint,og diverse stik i stikdåserne er ikke overophedede. Den eneste direkte årsag må være skærmen. Men den er ikke varm bagpå. Så hvad er det, der gør, at lugten kommer, når man tænder den, og forsvinder, når man slukker den? Kan der være sket en skade i displayet? Hvis ja, ville det så lugte? Jeg forstår det ikke... Men jeg bliver nødt til at finde ud af det. Jeg vil helst ikke omkomme i en brand. Og at andre omkommer i en brand, som JEG er skyld i. Det ved jeg jo så kun, hvis jeg selv overlever, men for fa'en, hvor ville jeg hade mit selv resten af mit liv - for det eneste, der skulle til, var at tjekke elektronikken.

Men nu må jeg vist hellere se at komme ud i køkkenet, klokken er snart 21, og der kommer en hjemmehjælper med bækkenposer i morgen - jeg aner ikke hvad tid, så jeg er nødt til at være oppe fra klokken 8. Det eneste der er godt ved det her, er da at jeg lige så stille kommer ind i en normal og fast døgnrytme. Det er det vigtigste. Nu går jeg i seng omkring 23-24, og jeg står op mellem 7:30 og 8:30. Det er sådan lidt efter, hvornår jeg vågner, men jeg har tænkt mig at sætte mit vækkeur til klokken 8 hver dag fremover - det er den bedste måde, tror jeg, og så gå i seng på nogenlunde samme tidspunkt hver aften. Tak, Cecilie, i øvrigt, for lige at huske mig på det. Det er ikke altid man "husker" på ting, man ikke "gider" - du ved? Selektiv hukommelse.

Men det går, det hele. Jeg er på vanddrivende for... Det må være 2. dag i dag, og jeg har tisset 4 gange i dag. Det synes jeg er yderst sparsomt, men jeg kan se på mit venstre ben, at der er meget vand - og man kan se det på huden, når man trykker på den. Der er også vand i højre ben, som er afbilledet her. Der er både  hævelser og vand. Men jeg synes at jeg tisser bekymrende lidt. Jeg synes også, at jeg indtager nok væske. Vand, sodavand, danskvand, saftevand... Jeg ved sgu ikke, hvad der sker. Jeg kontakter Slagelse hospital i løbet af ugen, for at aftale med dem, om jeg skal have taget nye blodprøver, og i så fald, hvornår. Sidst skulle jeg jo have taget blodprøver en uge før jeg dukkede op, men det blev jo så aflyst. Men nu har der været ændringer i medicinen, og det er jo altså ret nødvendigt at de ved, hvordan tallene ser ud. Så i morgen, torsdag, eller fredag. Det er jo onsdag i dag, så der er jo kun torsdag og fredag tilbage at løbe på. Jeg skal derind den 6. november. Det skal være snart, den prøve bliver taget. To uger. Uha.

Jeg har toiletpapir et forkert sted, og på den "anden" side af kroppen. Åh hurra dog for bækkener kontra toiletpapir :/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar