Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 17. juli 2010

Brev til Camilla

Hej Camilla.
Dette brev er til dig. Du er den person, der har irriteret mig mest. Både i min barndom, men også i vores voksne liv. Jeg er egentlig meget glad for, at jeg ikke har kontakt til dig længere. Du var ikke en god veninde. Jeg husker alle de ting, du sagde til mig. F.eks. "Ej, Rikke, man tænker jo kun på at du er tyk de første par timer, så glemmer man det ligesom igen". What the... Hvad er det for noget at sige til folk, som man i forvejen ved har problemer med deres overvægt og udseende generelt? Du har for pokker selv været overvægtig!
Du har opført dig højst respektløst overfor mig. Du har faktisk ved flere lejligheder været direkte ubehagelig, og jeg har tilgivet dig alt, alt for mange gange. Som da du lånte 900 kroner af mig og sagde at jeg kun kunne få dem tilbage, hvis jeg brugte den på Clinique hudplejeprodukter mod uren hud - for min egen skyld jo.
Jeg fatter ikke, hvad jeg så i dag. Jeg er glad for, at du ikke længere er i mit liv. Du har pisset mig op og ned ad ryggen alt, alt for mange gange.
Rikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar