Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. juli 2010

I'm so sorry, Shorty

Jeg vil gerne sige undskyld til Shorty, fordi jeg er så... Ja, bestemmende og kontrollerende. Jeg ville ønske, at jeg ikke var, og jeg lover at kæmpe imod så godt jeg kan. Det er bare svært engang imellem, jeg håber at du forstår. Jeg er så ufattelig ensom uden dig. Det er ikke en undskyldning, men det er derfor, jeg er, som jeg er. Det er ikke for at omklamre dig eller være påtrængende. Jeg er simpelthen bare... Ja, ensom i forhold til veninder, og jeg mangler dig. Du er så langt væk, så umenneskeligt langt væk. Det gør mig ked af det. Men en dag kan vi vel ændre på det... Det håber jeg.

Jeg har stadig problemer med eksem på hænderne. Det er tiltagende. Det har aldrig været så voldsomt før. Jeg er bange for, at det udvikler sig til psoriasis. Min farmor er meget plaget af det, nemlig. Jeg ved ikke, om det er noget genetisk. Det klør bare så ufattelig meget, og jeg er ved at blive sindssyg. Jeg har noget kløestillende salve, men jeg synes ikke, at det har den ønskede effekt. De klør ekstra meget lige nu, fordi jeg har været i bad - og varmt vand og sæbe er et no-go. Men hvad gør jeg, for pokker?! Jeg er kommet til at klippe hul i mine gummihandsker til opvask, så der siver vand ind. Dumme saks! Jeg har købt Neutral håndsæbe, fordi jeg tænkte at det ville hjælpe. Det gør det ikke. Mine hænder føles brandvarme, selvom de egentlig ikke er det. Det er noget pisselort. Men det er svært at lade være med at klø, og det gør jo ikke sagerne bedre. Åh! Dumme eksem...

Men ellers går det godt...! Jeg er stærkt på vej mod 7. psykosefrie uge! Yay! Det bliver ikke meget genialt! Jo, altså, hvis jeg ikke får flere psykoser EVER, men det gør jeg jo nok. Jeg kunne bare godt tænke mig et par års fred - som da jeg havde de 3 år uden en eneste psykose. Åh, mand, det var tider. Men de kommer igen! Bare vent og se! Snart vil jeg være symptomfri, og nyde de nye gode tider!

Jeg har været i bad i dag, det er herrelænge siden jeg sidst var det. Følte mig godt nok også ulækker! Det var i mandags. Mandag morgen. Der var jeg i bad. Og så kommer jeg først i bad igen torsdag morgen. Det er sygt. Men jeg har bare haft minus overskud pga varmen, primært, så jeg har ikke fået gjort det. Det er røv. Men hey - livet er ikke altid fedt. Det kan jeg fandeme skrive under på.

Jeg skriver hermed under på, at livet kan være en stor lort eller en dans på roser eller midt imellem (dog ikke en dans på en stor lort) - samt min undskyldning til Shorty.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar