Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 8. juli 2010

Brev til min lillesøster

Kære Camilla.
Så ung, og allerede igennem helvede - og faktisk ikke engang ude endnu. Vi har så utrolig meget tilfælles, og er ens på mange punkter. Du er en lille Rikke, og jeg er en stor Camilla. Du er blevet som min lillesøster, efterhånden, og jeg er meget glad for dig.
Du lytter, når jeg har problemer, lige såvel som jeg lytter til dine problemer - det er faktisk et ret godt samarbejde, vi har kørende. Det er fantastisk så meget vi kan gøre for hinanden, selvom der faktisk er 17 års forskel på os.
Du synes at være fortabt, men jeg tror, at du nok skal klare den. Du er viljefast og skal nok finde styrken til at komme igennem det - problemet, tror jeg, ligger i at du ikke har nogen udsigter til, hvornår dit helvede ophører. Det er på ubestemt tid, og det er svært for alle at kapere. Men jeg ved at du klarer den. Alt andet er for dumt. Du er en herlig pige, som alt for let lader dig udnytte, selvom det ikke burde være sådan. Jeg tror ikke at det er fordi du er specielt naiv. Men af og til gør man ting af årsager, der ikke ligger ligefor. Du må huske på, at både din far og jeg står på din side. Ja, og de gode venner og veninder, du har. Vi er der for dig, når du har brug for det.
Jeg ville ønske, at jeg kunne gøre noget for dig, gøre noget, der ville fjerne din smerte, men jeg kan ikke se, hvad det skulle være. Men jeg vil så gerne gøre noget for dig. Din stakkels pige.
Jeg håber, at du på et tidspunkt opnår den lykke, du ikke mener, at du får. Du fortjener den.
Camilla - jeg ønsker dig alt godt i livet, og jeg håber, at du ved det.
KYS fra din storesøster

Ingen kommentarer:

Send en kommentar