Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 9. juli 2010

Brev til Dave

Kære Dave.
Hold da op en kæmpe betydning, du har haft i mit liv - og så endda helt uden, at vi kender hinanden personligt. Jeg havde en periode, faktisk størstedelen af mine teenagerår, hvor jeg forgudede dig. Jeg er stadig stor fan og tilhænger af din musik, men dengang... Wow... Du har en stor betydning i mit liv, tror jeg altid, at du vil have. Jeg har endda fået tatoveret logoet fra dit bandnavn på min arm! Det følte jeg, at jeg måtte gøre. Du betød og betyder fortsat en masse for mig, og jeg kan slet ikke beskrive hvor stor en hjælp, du har været...! Det er ganske enkelt fantastisk! Jeg er dybt fascineret af dig, din musik og hele din person. Du virker som det rareste menneske nogensinde.
Jeg ville så gerne møde dig en dag, selvom chancen er minimal, og jeg måske nok foretrækker tanken om at møde dig, fremfor "den ægte vare". Jeg ville gå helt i sort og snakke lige så sort. Jeg er så begejstret for din musik, dine kompositioner er fantastiske, og jeg ville ønske, at jeg havde dit gå-på-mod. Du har fandeme været igennem hårde tider. Du klarede den. Du er cool. Du er selve indbegrebet af "cool".
Jeg tror at vi kunne få os en god snak, du og jeg, om alverdens ting - men mest musik, da det er vores fælles passion. Jeg er vild med at snakke om musik, og åh, en snak med dig ville være guld værd. Du har jo med dine 20 år mere på bagen en del mere erfaring end jeg har, og jeg er sikker på, at du vil kunne lære mig en hel del!
Kærligst, Rikke

Ingen kommentarer:

Send en kommentar