Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 3. juli 2010

Brev til mine forældre

Kære mor og far.
Far - vi har haft vores kontroverser. I mange år hadede jeg dig. Jeg kunne ikke lide dig, jeg ville ikke tale med dig, og undgik så vidt muligt at undgå dig. Du behandlede mor så dårligt, og du er grunden til, at jeg hele mit liv har følt mig dum og fed. Også selvom jeg ikke var fed dengang. Du har ikke været en god far. Da jeg kom på ung.psyk. som 18-årig, var det farmor og farfar, der sørgede for, at jeg kom derned. Ved et familiemøde, som du deltog i sammen med mor, fik vi snakket mange af vores problemer igennem, og det har styrket vores forhold rigtig meget. Jeg kan med ærlighed sige, at jeg elsker dig. Du gør, hvad du kan - i hvert fald, når det passer ind i dine planer. Du er ikke blevet en perfekt far, måske ikke engang en særlig god far, men du er min far, og jeg elsker dig.
Mor - vi har altid haft et rigtig godt forhold - som veninder. Du har altid været en god mor for mig. Indtil du begyndte at drikke. Jeg hader dit drikkeri. Jeg bryder mig ikke om dig, når du er fuld. Du bliver så irriterende, vrøvler, taber maden ud af munden, snøvler og snakker sort. Du siger at du er en "løvemor", ment som i at du passer på mig med alt, hvad du har. Du har gjort meget for mig. Du har holdt mig kørende i mange år. Men da tingene stod allerværst til, begyndte du at "udnytte" min venlighed en smule, og jeg sidder med en kæmpe gæld, som er betalt af om 14 år. Det er jo ikke optimalt. Men du har hverken råd eller lyst til at betale de penge tilbage. Derfor hænger jeg selv på den gæld, jeg har stiftet for at betale dine regninger. For at redde din røv, når du IGEN stod overfor at blive noteret i Ribers. Jeg elsker dig, selvom du har ødelagt en del for mig.
Mor og far - i er de mest egoistiske mennesker, jeg kender. Jeg ville gerne sige til jer, at jeg ikke synes at vi skal snakke sammen længere, og det kommer også på et tidspunkt. Men lige nu har jeg ikke sådan rigtig... Jeg er ikke klar til at miste jer, I er stadig mine forældre, og jeg elsker jer stadig. I bryder mig ned. Det er derfor, det ikke går på længere sigt. Men lige nu, lige her - der bliver det nødt til at gå. Jeg kan ikke se andre muligheder.

Kys fra jeres datter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar