Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 19. juli 2010

Love to the max!


Breaking News!
Ny blog - in the name of looove
Besøg Love to the max
http://rikke-aagren.blogspot.com/


Jeps! Min nye blog som kun handler om kærlighed! Gamle romaner/noveller om kærlighed ligger her, der vil komme flere med tiden, mest gamle, men jeg vil bestræbe mig på at skrive flere. Uh, det er vildt skægt, sådan noget. Elsker kærlighedshistorier, men gider egentlig ikke at læse dem selv... "dobbeltmorale er dobbelt så godt" - right?

Jeg har ellers haft en sjov aften - har lagt indlæg efter indlæg ind, lavet billeder og alt det sjove. Hvis du IKKE har OpenOffice og ikke kan se indlæggene/billederne, vil jeg gerne have det at vide. Skriv til mig på ra.poulsen@hotmail.com! Har haft lidt problemer med lægge dem op, nemlig. Øv bøv, men måske virker det fint nok alligevel.

Stav til p-j-æ-k-k-e-r-ø-v og put det sammen med René - så har du regnet situationen ud. Det er virkelig dårlig karma... Han udnytter det dér med ondt i ryggen, tror jeg... Ret kraftigt. Jeg kan ikke lide det. Slet, slet ikke. Er man blevet bedt om at dukke op i Jobcenteret, så gør man det. Især fordi han ikke kan nå at få fat i sin sagsbehandler før han skal være der. Han fik indkaldelsen i fredags klokken 16, efter Jobcenteret havde lukket, de åbner ½ time før han skal være der i dag. Han er ikke rigtig klog. Det bider ham bagi. Big time.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar