Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 27. juli 2010

Når det ikke tænder

Jaja - jeg er fuckerlangt bagud i brevene. Lev med det.

Jeg har jo en blog på blog.dk - LadyR, se linket øverst i højre hjørne - og jeg bruger den primært til de mere "latterlige" og "fjollede" ting. Men jeg synes faktisk at der kommer flere og flere af den slags personer, der bare ikke kan magte at ikke alle har noget seriøst/alvorligt på hjertet hver eneste dag. Jeg kan ikke lide at debattere. Det er ikke mig, det siger mig intet. Og alligevel bliver jeg næsten tvunget til at skrive debatindlæg. What the...?!

Hvad sker der for, at man ikke kan få lov til at skrive lige præcis hvad man har lov til? Hvem siger, at en blog skal være fuld af emner, som er "Today's topic" for en selv, men som andre ikke sådan rigtig føler for? Jeg hader når der kommer sure opstød over os, der bare skriver om... Tja. Jeg er så småt begyndt at overveje at jeg måske ikke hører til derinde, selvom jeg har fundet en masse rare og søde mennesker derinde. Mennesker, som jeg faktisk er begyndt at holde af irl. Jeg synes at det vil være synd at forlade blog, men jeg tror ikke helt at jeg magter at skrive indlæg, hvis jeg skal sidde med en frygt for at få svinere over det, jeg skriver. Det gider jeg simpelthen ikke... Måske er det meget godt med en lille pause. Måske vender jeg tilbage. Måske gør jeg ikke. Men jeg tror, at jeg lige nu lukker ned for al skrivning på blog.dk - jeg bliver muligvis nødt til at læse indlæg, når folk skriver noget, de beder mig om at læse - men jeg tror at jeg vil forsøge at slippe udenom. Blog.dk er ikke noget for mig på nuværende tidspunkt.

Jeg er muligvis svag og alt det dér. Men jeg kan godt lide at få en god følelse når jeg blogger. Jeg gider ikke at være et nervevrag og sidde og have det dårligt. Det er bare ikke det, der tænder mig. Ikke lige nu, i hvert fald.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar