Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 18. juli 2010

Brev til den person jeg gerne vil være

Kære Rikke - den Rikke, jeg gerne vil være
Du er et godt menneske - et af dem, der har hjertet på det rigtige sted. Et menneske, der kan se forskel på rigtigt og forkert, dig, som står ved dine egne meninger og har dine egne holdninger,som du ikke skifter som andre skifter undertøj.
Du er et menneske, som gør, hvad du kan for andre, men har lært at tage hensyn til dig selv. Du har endelig fået distanceret dig fra din fortid, som ikke er noget, der som sådan burde blive glemt, men som du ikke skal tænkte på hver dag. Du er et menneske, der nyder livet i fulde drag, og som har lært at man ikke brokker sig uhæmmet over ligegyldige ting. Du forstår livet, du forstår vigtigheden af at leve det. Du er lykkelig for det, du har.
Du er perfekt, set på den måde, at du gør, som du ønsker at gøre, og ikke bare synker hen i ligegyldighed og "sygdom". Din sygdom er brændt ud, du er rask, og du har fået et arbejde. Som hvad ved jeg ikke, men jeg glæder mig til at opleve det.
Du er spændende, et fantastisk menneske, et menneske, som andre end blot du selv finder spændende. Det er vigtigt at være tro mod sig selv, og det er du. Det har du lært af erfaring, selvom det havde været bedre, hvis du var flasket op med det.
Du har en stor viden om mange ting, men du er ikke genial, selvom jeg ofte har ønsket at det skulle være sådan. Det er du ikke, og hvorfor skulle du også være det? Det er udmærket at være "normalt til pænt begavet" - du burde holde fast i det positive. Jeg kunne godt tænke mig, at du var rigtig positiv, munter og den bedste ven, man kunne tænke sig.
Nogle af disse ting er gået i opfyldelse, andre vil aldrig blive til virkelighed. Men det er sådan, jeg ønsker at jeg var.
KYS fra dit andet jeg

Ingen kommentarer:

Send en kommentar