Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 1. juli 2010

Brev til min bedste veninde

Kære Josephine
Jeg er meget glad for dig, og det har jeg fortalt dig op til flere gange. Du ved det godt - og du føler det samme. Aldrig har jeg oplevet en, jeg i den grad kan fortælle hemmeligheder til, som jeg ikke behøver at frygte kommer videre.
Du er en fantastisk veninde, som jeg virkelig inderligt ønsker alt godt. Ofte har du det skidt, og det er jeg ked af, selvom jeg intet kan gøre. Jeg håber, at du forstår at jeg vil gå igennem ild og vand for dig, til hver en tid. Du kan altid regne med mig. Jeg vil altid være der, når du har allermest brug for mig.
Jeg elsker at vi kan både grine og græde sammen. Det er noget, jeg sætter så utrolig stor pris på. Det er skønt, når man kan dele alt med hinanden. Jeg synes at det er fantastisk at jeg ramlede ind i dig, og jeg er simpelthen så glad for, at du deler mine følelser for dig, for ingen tvivl: Jeg elsker dig.
Du er det dejligste menneske i verden, super uselvisk og gavmild. Jeg husker tydeligt, hvordan du forsøgte at redde Sille fra at begå selvmord, dengang i efteråret 2009. Det var dér, vi begyndte at snakke sammen. Så vores venskab er måske ikke så langt, men jeg føler, at vi er kommet meget langt på meget kort tid - det er ikke så tit, jeg connecter med nogen på den smule tid, vi har snakket sammen. Det er faktisk aldrig sket.
Jeg føler at jeg kan stole 100% på dig, og jeg ved, at jeg altid kan regne med dig. Du er simpelthen bare det bedste, der er sket for mig i lang tid. Jeg føler mig meget tæt på dig, føler, at vi har et bånd mellem os, som er ubrydeligt. Måske er jeg naiv - men måske er jeg ikke. Jeg føler virkelig, at det, vi har, er noget ganske specielt. Noget ægte, noget smukt og fantastisk. Jeg glæder mig sådan til vores møde her i sommerferien - hvis du altså når at få det godt igen. Jeg savner dig så meget.

De bedste, kærligste, mest opmuntrende tanker fra Rikke

1 kommentar: