Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 6. juli 2010

Mærkeligt indlæg om intet

Jeg er en meget needy person. Jeg er påtrængende og bestemmende. Jeg snakkede med hende, jeg skrev om i går, min veninde. Vi snakkede faktisk også om det dér, jeg havde skrevet, og jeg fik forklaret hende det bedre, end jeg havde tænkt det igennem, da jeg skrev det herinde.

Jeg har svært ved at se, hvorfor jeg skal opføre mig sådan. Jeg ved godt, at det er fordi jeg er ensom and so, men jeg ville ønske at jeg kunne opføre mig som et normalt menneske. Ikke et "jeg vil være den der bestemmer"-menneske. But... I guess I just am.

Jeg er ved at lave aftensmad. Javel, lidt sent, men bedre sent end aldrig - ikke sandt? Jeg har mere lyst til frugt. Min mor og far kommer med frugt til mig senere. Det er en historie, jeg ikke gider at komme ind på. Noget med at jeg måtte forlade fødselsdagen, som indeholdt frugt, fordi jeg fik hovedpine. Nå, så gad jeg åbenbart godt at skrive det alligevel... Min mor fylder 60 år i dag. Tillykke til hende.

Jeg er så sulten nu, jeg har ikke spist siden klokken 12... Det er længe, er det ikke? Det er det måske ikke? Jeg plejer ikke at spise så meget, og slet ikke om sommeren... Måske er jeg ved at komme ind i en sundere rytme?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar